Valdres FK - Toten » Gjensidigebanen KG » 4. august 2024 17.00
Seniorlagene
Valdres FK - Toten
Gjensidigebanen KG
4. august 2024 17.00
Valdres FK 2 - 2 Gran
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 3 mål
Israil Edilsultanov: 3 mål
Viktor Rotevatn Dahlen: 3 mål

Klart for superlørdag på Blåbærmyra!

Lørdag er det klar for en superdag på Myra, med A-laget mot Tønsberg i Oddsenligaen og juniorlaget mot Strømsgodset i 3. runde av junior-NM. De to trenerne, Morten Skjærstad og Øyvind Lund, håper på fullt hus og stormende jubel.

Seniorlaget skal opp mot Tønsberg kl. 16.00. Vestfold-laget ligger på 5. plass i Oddsenligaen med 15 poeng, ett mindre enn Valdres. Fire av seirene har kommet på hjemmebane. For Valdres sin del er det klart at Mesût Can må stå over etter tre gule kort. Uaktuell er også "Pachu" Gutierrez med lårskade, mens kampen  sannsynlivis også kommer for tidlig på Runar Brenden. Det er verdt å merke seg at på de  tre siste seriekampene, der Brenden ikke har vært med, har Valdres sluppet inn hele ti mål. Kristian Tuv er klar etter skade, men plager med luftveiene gjør at det er noe usikkert om han blir å finne i troppen. Trener Skjærstad lover forøvrig seier på lørdag...

Kl. 18.15 går tredje runde i NM for juniorer. Motstander for Valdres er juniorlaget til tippeligaleder Strømsgodset. Drammenslaget ligger på fjerdeplass i interkrets-kvalifiseringen for Buskerud. Leder gjør her Mjøndalen, som Valdres satte utenfor i forrige runde...Men Strømsgodset har sterke resultater i cupen: I første runde ble det 4-0 over Grei, mens drammenserne i andre runde satte Oppsal, som er serieleder i Interkrets, utenfor med 1-0. Strømsgodset er nok derfor favoritter i oppgjøret på Blåbærmyra, men Øyvind Lund & Co. har slagplanen klar for lørdagens kamp...

Uansett bør det bli publikumsrekord for året lørdag ettermiddag på Blåbærmyra.

 

Kampodds Valdres - Tønsberg:

Betsson:  2,17      4,50      2,50

NordicBet:   2,10      3,85        2,65

Norsk Tipping:

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 04.08 kl. 15.00
Valdres FK - Lillehammer
4. div. kvinner
lørdag 17.08 kl. 15.00
Valdres FK 2 - Slidre/Røn
6. div Menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR