Valdres FK - Lillehammer FK » Gjensidigebanen KG » 22. juni 2024 15.00
Seniorlagene
Valdres FK jr - Gran
Gjensidigebanen KG
17. juni 2024 19.30
Nybergsund Trysil 5 - 1 Valdres FK
Nybergsund Stadion
Mikkel Lysne Bellika: 3 mål
Viktor Rotevatn Dahlen: 3 mål
Sander Hansson: 2 mål

Damelaget slo Lyn 1-0!

Valdres-damene tok en overraskende og sterk 1-0 seier over Lyn Oslo i dagens kamp på Kringsjå. Det var May Liss Fredriksen som satte inn det eneste målet i kampen etter ca. 30 minutter i andre omgang.

En nokså hard vind preget kampen på kunstgresset ved Idrettshøgskolen. I første omgang var det Lyn som hadde vinden i ryggen, men kampen var likevel jevn de første 45 minuttene. Lyn hadde nok ballen mest, men ingen av lagene greide å produsere nevneverdig framover.

Kampen fortsatte i samme spor i andre omgang. Etter om lag en halvtime kom Valdres på en overgang, og May Liss Fredriksen ble spilt gjennom på høgresida. Ballen ble satt sikkert i mål i lengste hjørnet for keeper. Etter dette greide Lyn å etablere et visst trykk og fikk et par gode muligheter, som imidlertid Eva Kristin Skatteboe ryddet greit opp i. Dermed holdt ledelsen kampen ut.

For Valdres var dette en typisk lagseier. Alle spillerne stod på og jobbet for hverandre. Valdrisene greide å ligge godt defensivt, nekte motstanderen rom og stresse dem. En kan dermed godt si at det var en taktisk triumf for Ulven & co.

Nå kan valdresjentene slappe av et par dager, men på tirsdag blir det ny oslotur og kamp mot Bækkelagets damer.

Her er Lyns vurdering av kampen:

http://lynfotball.no/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=84&Itemid=292

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
tirsdag 18.06 kl. 19.30
Valdres FK - Gran
G19 Elite
lørdag 22.06 kl. 15.00
Valdres FK - Lillehammer
4. div menn
søndag 04.08 kl. 15.00
Valdres FK - Lillehammer
4. div. kvinner
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR