Valdres FK - Toten » Gjensidigebanen KG » 4. august 2024 17.00
Seniorlagene
Valdres FK - Toten
Gjensidigebanen KG
4. august 2024 17.00
Valdres FK 2 - 2 Gran
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 3 mål
Israil Edilsultanov: 3 mål
Viktor Rotevatn Dahlen: 3 mål

Cupeventyret over for G19

Valdres FK G19 kjempet godt, men måtte bite i seg tap mot Strømsgodset etter to tidlige scoringer.

Kampfakta: 0-2 (0-2). Cornere: 6-4.

Lag: Kristian B, Henning, Joar, Henrik, Eirik, Alv, JC, Kristian T, Jon, Andreas, Håkon.
Res: Tomas  V (Kristian B), Rolf (Kristian T), Knut O (JC), Lars Fr (Jon), Jostein (Henning), Thomas H, Erik.

1. omgang: Vi hadde desverre litt for mye respekt for motstanderen i begynnelsen av kampen, dette straffet seg og vi havnet bakpå allerede etter 9 min. Vi hang godt med og klarte å sjokke de litt i begynnelsen med å stå høyt. Desverre stolte vi ikke på egen fart og falte av litt for tidlig, som gjør at Godset får rettvendt seg i mellomrommet. Vi vinner mange dueller, men klarer ikk å løse opp spillet. I tilleggg hadde Godset spillere som hadde meget gode ferdigheter.

2. omgang: vi er flinkere til å tørre og klarer å etablere spill i korte perioder. Det blir fortsatt litt for lang avstand fra 1. presset våres og til 2. presset. Vi er fremme på noen visitter, uten at vi setter ballen i mål.

Oppsummering: vi viser oss frem utover i kampen, desverre har vi høye skuldre i starten, som gjør at vi ikke tør. Det er lærerrikt for spillerne å møte spillere som har gode kvaliteter og har spilt Tippeliga. Vi retter fokus inn mot Kolbukamp i 4.div på tirsdag, med hevet hode og vet at vi har mye godt å bygge videre på.

Strømsgodsets fyldige referat fra kampen kan du lese her:

http://www.godset.no/nyheter_cms/2012/juni/videre-til-4-runde/6154

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 04.08 kl. 15.00
Valdres FK - Lillehammer
4. div. kvinner
lørdag 17.08 kl. 15.00
Valdres FK 2 - Slidre/Røn
6. div Menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR