Valdres FK - Toten » Gjensidigebanen KG » 4. august 2024 17.00
Seniorlagene
Valdres FK - Toten
Gjensidigebanen KG
4. august 2024 17.00
Valdres FK 2 - 2 Gran
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 3 mål
Israil Edilsultanov: 3 mål
Viktor Rotevatn Dahlen: 3 mål

Wiik spiller, men tre er ute.

Den gode nyheten fra dagens Valdres-trening er at Joakim Wiik er klar igjen etter skade. På den annen side må både Mato, Sergio og Tuv stå over på Hamar. Bildet: Trener Skjærstad avslører taktikken for hvordan HamKam skal slås.

Joakim Wiik (under) er altså klar igjen etter å ha vært ute med lyskestrekk siden Ørn-kampen for vel en uke siden. Han tar dermed plass i backrekka sammen med Shkodran Rexhaj, Øyvind Lund og Runar Brenden.

DSC_0989.JPG

Mato Grubisic (under t.v.) er også på beina igjen, men altså ikke klar for kamp. Mato selv har et ørlite håp om å rekke Grorud-kampen på lørdag, men mer sannsynlig er det at fotballen må vente til ut i neste uke. Uansett er det bedre enn en kunne frykte.

 DSC_0980 redigert.jpg

Srdjan Radovic (under) trente ikke i kveld, og det er usikkert om han rekker kampen til helga. Når det gjelder Kristian Tuv har vi ikke greid å få opplysninger om tilstanden, men det er klart at også han er ute av troppen mot Hamkam. Så får vi håpe at alle kommer seg i trening rimelig fort og kan melde seg klare til innsats på nytt.

DSC_0984.JPG

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 04.08 kl. 15.00
Valdres FK - Lillehammer
4. div. kvinner
lørdag 17.08 kl. 15.00
Valdres FK 2 - Slidre/Røn
6. div Menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR