Valdres FK - Toten » Gjensidigebanen KG » 4. august 2024 17.00
Seniorlagene
Valdres FK - Toten
Gjensidigebanen KG
4. august 2024 17.00
Valdres FK 2 - 2 Gran
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 3 mål
Israil Edilsultanov: 3 mål
Viktor Rotevatn Dahlen: 3 mål

Noe lysning i skadesituasjonen

Etter forrige kamp i Oddsenligaen hadde Valdres FK hele sju spillere på skadelista. Vi har tatt en prat med lagets fysioterapaut, Bjørn Rudolf Øygard, om tilstanden - Blir Valdres i stand til å stille elleverlag til helga mot Elverum, eller blir det snakk om  sjuerfotball? Nei, vi regner med å kunne stille elleve mann, sier Øygard, og til og med et par innbyttere om lykka er god.

Helt klart er det at Kristian Tuv og Runar Brenden er ute, begge med ankelskader. Tuv er på beina og jogger, mens Brenden foreløpig må ta det helt med ro. Trolig blir det noen kampers fravær på den gode høyrebacken. På den anen side er Joakim Wiik klar for kamp. Wiik måtte ut i oppgjøret mot Grorud, men dette skyldtes et migreneanfall. Også Srdjan Radovic trener for fullt, og er etter alt å dømme klar til helga.

Det er også godt håp om at Mato Grubisic blir å se på banen mot Elverum. Mato trener fotball igjen, og det går framover med ankelen. Når det gjelder Mesût Can og "Pachu" Gutierrez, er det hele mer usikkert. Mesut er ute med en overbelastning i lysken, mens Pachu har strekk i låret. Begge blir testet på treningen onsdag kveld.

Så får vi se hvor mange mann Øygard & Co. greier å stable på beina til kampen mot Elverum lørdag. Vi kommer tilbake med en oppdatering om situasjonen fredag kveld.

 

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 04.08 kl. 15.00
Valdres FK - Lillehammer
4. div. kvinner
lørdag 17.08 kl. 15.00
Valdres FK 2 - Slidre/Røn
6. div Menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR