Ridabu - Valdres FK » Black River Park » 26. mai 2024 14.00
Seniorlagene
Ridabu - Valdres FK
Black River Park
26. mai 2024 14.00
Valdres FK  -  Kolbu KK
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 8 mål
Ola Bordewich Strøm: 4 mål
August Dygd Moberg: 4 mål

Holdt stand med 10 mann

Uvanlig nok var det en kald nordavind denne lørdags ettermidagen på Blåbærmyra. Valdres hadde vinden i ryggen i første omgang, men uten at det førte til noe nevneverdig overtak i spillet. Det var først og fremst dødballene som skapte problemer for Brumunddal, og etter 22 minutter var det frispark til Valdres. Gjestene var naturlig nok oppmerksomme på Mato Grubisic, men ikke på Øyvind Lund som dukket opp på lengst stolpe og satte ballen i mål med en ypperlig heading.

Dessverre måtte Mato Grubisic ut etter 30 minutter med ankelskade. Han ble erstattet av Simen Høglien, som hadde to store sjanser til å øke ledelsen mot slutten av første omgang. Innimellom hadde Brumunddal et skudd i tverrligger og ned på streken. Men 1-0 holdt seg til pause.

DSC_0971.JPG

 Andre omgang var jevnspilt, men med få store sjanser. For Valdres kom Edmond Chappy inn for Mesüt Can, og Kristian Tuv for en småskadet Radovic. Etter 87 minutter gikk Tuv i bakken med store smerter og måtte hjelpes av banen. Dermed måtte Valdres spille de siste ti (!) minuttene med en mann mindre.

Som ventet ble det spill mot ett mål denne perioden. Bare en fantastisk redning av Rundbråten etter 90 minutter hindret utligning for gjestene. Men valdresgutta greide å stå imot, og kunne dermed gå av banen med den femte strake seieren for året. Om det blir seks, kan være tvilsomt. For skadelista begynner å bli lang før oppgjøret mot HamKam på onsdag.

Øyvind Lund ble av Drageberget kåret til dagens Valdres-spiller.

DSC_0972.JPG

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
mandag 20.05 kl. 15.00
Valdres FK 2 - Vang FK
lørdag 25.05 kl. 15.00
Valdres FK - Nordre Land/Torpa
4. div. kvinner
søndag 02.06 kl. 15.00
Valdres FK - Kongsvinger
G19 Elite
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR