Seniorlagene
Toten  -  Valdres FK jr
Raufoss Storhall
Ingen mål registrert

Seriestart for J19 utsatt

J19 sin kamp mot Nordsinni fredag er blitt usatt. Desverre kunne de ikke stille lag. Ny dato for denne kampen blir lagt ut når den er klar. Første kamp for J19 blir dermed borte mot Vardal/Varde førstkommende tirsdag.

På grunn av for få "lokale" påmeldte J19-lag, spiller Valdres FK sitt juniorlag i 4. divisjon for kvinner i år. Laget er dermed allerede klare for KM-kamp til høsten. Her møter de vinner fra J19 1. divisjon avd. 1.

I 4. divisjon kvinner møter jentene Gjøvik-Lyn, Lena, Biri, Vardal/Varde, Øystre Slidre/Rogne og Nordsinni.

Stammen i årets J19-lag består av flere nye spillere. Vi håper publikum tar turen og støtter juniorlaget!

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR