Valdres FK - Toten » Gjensidigebanen KG » 4. august 2024 17.00
Seniorlagene
Valdres FK - Toten
Gjensidigebanen KG
4. august 2024 17.00
Valdres FK 2 - 2 Gran
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 3 mål
Israil Edilsultanov: 3 mål
Viktor Rotevatn Dahlen: 3 mål

Seier i treningskamp mot Follo!

Laget: Kristian B, Marcus, Joar, Henrik, Eirik, Rolf, JC, Alv, Tore, Daniel, Jon.

Res: Håkon (45 min for Daniel), Andreas (45 min for Tore), Knut O (30 min for Rolf), Thomas H (30 min for Marcus).

Vi blir hengende bakpå i ballbesittelse i fra første spark, men vi står bra i mot og drar med oss en sterk 2-1 seier borte mot Follo. Follo har den største sjansen allerede etter 1 min, hvor en mann får stå alene etter innlegg og header like utenfor. 2 min senere setter vi i gang bakfra, men Henrik blir presset til å slå lang ball (noe som er et helt riktig valg i den situasjonen, ut i fra mitt ståsted). Ballen havner bak Follo`s bakre 4er og JC får plassert ballen fint i mål. Videre denne omgangen har Follo i overkant mye ball og vi blir løpende etter. Med tanke på treningsforholdene som har vært hittil, så er dette naturlig.

I 2. omgang får må vi dessverre plukke ut ballen av eget nett, etter at Follo kommer til innlegg og Kristian forlenger ballen og på bakre står en umarkert Follo spiller og får bredsidet ballen i mål. Etter dette får Follo et soleklart løft og produserer flere muligheter. Vi hindrer de i å komme til de aller største mulighetene, men må nok ærlig innrømme at vi er heldige som i det 86. min scorer 2-1 målet, nok en gang ved JC. Målet kommer etter en fin strukturmesssig oppbygning.

Vi vinner dermed kampen 2-1 borte mot et bra spillende og godt organisert Follo lag. Tanken med kampen var at vi skulle få med oss en fin gjennomkjøring før kvalik til Elite braker i gang fredag 16/3 borte mot Toten 2. Vi står også bra i mot et ikke så effektivt Follo lag, og presser de nok til at de ikke får tredd i gjennom oss (verken på midten eller forsvar). Vi er også dyktige i avklareringsspillet. Jeg synes 1. omgangen er best, siden vi klarer å hindre de i å småspille på vår halvdel. 2.omg er et lite hakk ned, mest sannsynlig grunnet slitne bein.

Øyvind L.Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 04.08 kl. 15.00
Valdres FK - Lillehammer
4. div. kvinner
lørdag 17.08 kl. 15.00
Valdres FK 2 - Slidre/Røn
6. div Menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR