Ridabu - Valdres FK » Black River Park » 26. mai 2024 14.00
Seniorlagene
Ridabu - Valdres FK
Black River Park
26. mai 2024 14.00
Valdres FK  -  Kolbu KK
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 8 mål
Ola Bordewich Strøm: 4 mål
August Dygd Moberg: 4 mål

Treningskamp på Lillehammer for juniorene

Lillehammer - Valdres FK 2-1 (0-1)

Valdres FK's lag:
Kristian - Henning, Bjørnar, Thomas, Simen S - Lars F, Erik, Rolf Erik, Knut Olav, Andreas - Håkon.


Innbyttere:
Jostein 45 min for Simen, Lars 45 min for Bjørnar, Daniel 45 min for Lars F, Mads 28 min for Håkon, Lars F 15 min for Erik.

Et ungt juniorlag reiste lørdag til Lillehammer for å spille treningskamp mot deres interkretslag.

Første omgang var en svært jevn affære der Lillehammer innledningsvis hadde mest ball, mens vi lå kompakt og tok flere overganger. Etterhvert kjemper vi til oss litt mer ballinnehav, og etter en halvtime kommer en lang ball fra Bjørnar, der Håkon forstyrrer keeperen såpass at ballen triller i mål. Vi fortsetter å ligge godt, men blir spilt litt for lave av et forholdsvis godt Lillehammer-lag ut omgangen. Likevel uten å slippe motstanderen til de helt store sjansene.

I pausen gjør vi flere bytter, og vi bestemmer oss også for å ta litt mer tak i banespillet, noe vi delvis får til. Vi har tre gode sjanser til å punktere kampen med 0-2, men det vil seg ikke for ungguttene med redninger på strek og litt for svake avslutninger. Siste 20 minuttene tar Lillehammer over, og setter to mål i kampens 5 siste spilleminutter.

Vi gjør likevel en god kamp, og med mange solide prestasjoner ser det godt ut fremover for vår del. Vi må likevel jobbe kollektivt med å etablere offensivt spill og finne alternativer i denne fasen, og vil også trene mer på å vinne ball høyere i banen i form av et periodevis høyere press og låse av motstanderen.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
lørdag 25.05 kl. 15.00
Valdres FK - Nordre Land/Torpa
4. div. kvinner
søndag 02.06 kl. 15.00
Valdres FK - Kongsvinger
G19 Elite
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR