Skreia - Valdres FK » Skreia ipl » 28. juni 2024 19.30
Seniorlagene
Skreia - Valdres FK
Skreia ipl
28. juni 2024 19.30
Stange 1 - 1 Valdres FK Kv.
Frenningbana
Mikkel Lysne Bellika: 3 mål
Viktor Rotevatn Dahlen: 3 mål
Sander Hansson: 2 mål

Kamper Raufossamling uke 6

Kamper Raufossamling uke 6

Lena VVS 1. klasse vs Valdres FK jr Sjanser: 3-12. Mål: 1-7 (1-4).

1. omg: De første 10 minuttene bruker vi til å spille på oss selvtillit. Vi er dyktige på å stå etter med laget etter pasning og vi klarer å opprettholde trykket på Lena i konstant 10 min. Men Lena på sin første ordentlige visitt over på vår halvdel får frispark. Dette blir skutt i muren og endrer retning og sklir inn forbi Kristian. Det skal sies at Kristian er på denne, etter å ha vært på vei andre veien. Nesten en svært bra prestasjon av vår keeper.

Etter denne uheldige situasjonen, er det vi som finner tilbake i angrepsrytmen våres. Vi klarer å tre kant og midt ved noen anledninger ellers er det backene som får mest plass etter gode bevegelser av kantspillere. Vi har til tider gode, samsvarende og motsatte bevegelser (noe som kommer til å bli alfa omega når vi møter bedre motstand).

2. omg: Er det også vi som styrer spillet, mens Lena blir stort sett løpende mot eget mål. Vi har mye ball, men sliter i denne omgangen med å finne relasjoner offensivt. Det blir mye 1 og 1, hvor vi ofte klarte oss bra mot denne type motstand. Lena sleit med klareringsspillet sitt, og vårt nykomponerte stopperpar + Simen F ryddet bra unna. Vi fikk på plass trekanten og kunne gå i duell. I tillegg var det kun èn stor glipp i løpet av denne omg, hvor begge stoppere blir fristet til å gå i samme duell. På midten må vi bli flinkere til å avansere med ball (dra av mann og påta oss nytt press) - dette gjelder også til dels stoppere.

Målscorere for Valdres: 1-1 Selvmål (ass Henning), 1-2 Håkon (ass Andreas), 1-3 Håkon (ass Erik), 1-4 Håkon (ass Lena), 1-5 Daniel, 1-6 Håkon (Daniel), 1-7 Håkon (Erik).

Lena VVS 2. klasse vs Valdres FK jr Sjanser: 6-4. Mål 4-1 (1-1).

1. omgang: De 20 første min er vi med på det som skjer, og tar tidlig ledelsen 1-0 ved Håkon. Etter dette faller alt vi har øvd og terpet på igjennom. Initiativene blir borte, pasningskvaliteten for dårlig og vi spiller på oss trøbbel. Når vi først kommer oss over midten, klarer vi ikke å stå etter eller tre de avgjørende pasningene. Lena reduserer så til 1-1 pga vi er dårlig strukturert og plukker ikke mann, og dermed kan Lena spissen skli ballen i mål.

2. omgang: I det 53. min tar vi med oss ball og prøver å slå gjennom en kompakt Lena-midtbane og vi spiller rett i sekken. Lena kjører en hurtig kontring og vi ligger under 2-1. Resten av omgangen har vi mye ball i bakre 4èr, men med få initiativ, dårlig "timing" og pasningskvalitet klarer vi ikke å rulle opp de beste angrepene.

Kampens prestasjon var Kristian sin redning i det 88. min, hvor Lena spilleren plasserer ballen helt nede i rota, men Kristian ligger helt flat og dytter den utenfor.

Målscorere Valdres: 0-1 Håkon (ass Ulrich).

Følgende spillere deltok på Raufossamling uke 6: Kristian Bakken, Rune Østgård, Henning Djupdal, Marcus Øverstuen Belgum, Simen Schlytter Strandbråten, Jostein Hauge Volden, Bjørnar Sætershagen, Lars Fønhus, Rolf Erik Hagadokken, Morten Nerli, Erik Holmen, Ulrich Løkken, Daniel Svanheld, Xander de Vries, Lars Fredrik Brateng, Thomas Hilmen, Håkon Forr, Andreas Dyve, Simen Fuglien.

-Øyvind L

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
lørdag 06.07 kl. 15.00
Valdres FK - Gran
4. div menn
søndag 04.08 kl. 15.00
Valdres FK - Lillehammer
4. div. kvinner
lørdag 17.08 kl. 15.00
Valdres FK 2 - Slidre/Røn
6. div Menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR