Seniorlagene
Toten  -  Valdres FK jr
Raufoss Storhall
Ingen mål registrert

God matching for damelaget

Damelaget fikk verdifull matching på eliteturneringen i Oslo. I løpet av helgen ble det spilt fire kamper. I første kamp ble det tap 1-0 mot Runar som i likhet med oss er et nyopprykket lag i 2.divisjon. Kampen for vår del bar preg av manglende kamptrening. Alikevel synes vi at laget og samspillet løftet seg utover i kampen, og alt i alt godkjent av jentene. Laget: Mari, Anette, Solveig, Thea C., Malin, Gine, Mariann, Stine, Kristin, May Liss og Anja.

I kamp nr. 2 møtte vi Lyn 2 istendenfor Kongsvinger som meldte forfall til turneringen. Lyn 2, et ungt mannskap, spilte god og hurtig fotball og vant kampen 1-0. Prestasjonsmessig var kampen mot Lyn 2 en del under forventning, men all ære til Lyn 2 som lyktes bedre enn oss. Laget: Mari, Anette, Solveig, Hilde, Malin, Gine, Lene, Stine, Øyfrid, Anja og Anita

Søndag spilte vi mot Fart og Urædd. Ut i fra fokus denne helgen var disse kampene et skritt i riktig retning. Laget hang bedre sammen defensivt og offensivt skapte vi mer enn i de foregående kampene. Mot fart skaper vi fire store målsjanser. Anita scorer til slutt på et langsskudd etter å ha blitt spilt igjennom. Sluttresultatet ble 1-1. Laget: Mari, May Liss, Solveig, Thea C., Anette, Lene, Gine, Stine, Kristin, Mariann og Anita

Mot uredd startet vi ikke like godt som vi avsluttet mot Fart, men hever oss utover i kampen og henger alt i alt godt med mot et godt 2. divisjonslag. Resultatet ble 1-1. Målscorer for Valdres var Lene (direkte fra corner). Laget: Mari, Monica, Solveig, Hilde, Malin, Lene, Gine, Stine, Øyfrid, Anja og May Liss

På tross av at vi ikke gjøre en stor turnering rent resultatmessig, er vi fornøyd med helgen. Dette var oppstarten for et laget som helt sikkert vil heve seg framover med mer trening og kamper. Vi rullerer også mye på laget underveis i turneringen, og for laget ble dette en helg med nyttige referanser å ta med seg i det videre treningsarbeidet.

Arrangøren Lyn spilte seg til finalen der de møtte Avaldsnes. 1.divisjonslaget trakk det lengste strået i finalen og vant dermed Lyn Hummel Eliteturnering for damer 2012.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR