Seniorlagene
Toten - Valdres FK jr
Raufoss Storhall
2. mars 2024 15.00
Valdres FK jr 1 - 1 Toten
Valdres Storhall
Ingen mål registrert

Jr 2 viser det går an!

Her er referat fra den fantastiske kampen mellom Storhamar - Valdres FK G19 2:

Lagoppstillingen var følgende: Kristian, Henning, Ådne, Thomas H, Markus, Dashti, Lars F, Håkon, Rolf E, Jon og Gaute. 

Vi starter kampen godt og har flere store målsjanser i starten. Desverre slipper vi inn to raske mål på dødball (cornere), noe som preger kampen, og vi går til pause med 0-3. I pausen snakker vi om å bli tøffere i boksen i begge ender av banen.

Resten av kampen er et stort "under" der vi greier å score 5 mål på 13 minutter. Det var en enorm opptur for guttene og aldri har jeg hørt bedre stemmning i en garderobe etter kampen. Dette har ingenting med meg som trener å gjøre. Dette er aleine guttenes fortjeneste. Stikkordene er moral, disiplin og tro på egne ferdigheter. Vi slår et lag som i siste serirunde slo Kongsvinger 9 - 2.

Ekstra pluss til Joakim på venstre backplass, Tomas H i midtforsvaret og Dashti på midtbanen.
 
SNAKK OM INNSATS TIL SISTE SLUTT! GRATULERER!
 
 
 

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR