Ridabu - Valdres FK » Black River Park » 26. mai 2024 14.00
Seniorlagene
Ridabu - Valdres FK
Black River Park
26. mai 2024 14.00
Valdres FK  -  Kolbu KK
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 8 mål
Ola Bordewich Strøm: 4 mål
August Dygd Moberg: 4 mål

Start på høstsesongen!

Etter en lang sommerferie er Valdresgutta igjen klare til å kjempe om 3 poeng, når Herd gjester Blåbærmyra med avspark lørdag kl 16:00.

Etter et overbevisende opprykk fra 3. divisjon før årets sesong har Herd bitt fra seg også i år, og ligger før kampen på niendeplass, med 11 poeng. De er, i likhet med Valdres, hakket kvassere borte enn hjemme og står med 7 bortepoeng på sine 5 borteoppgjør. Herds siste seriekamp i vårsesongen var borte mot Elverum, laget som slaktet Valdres i årets første seriekamp, og endte med en overbevisende 1-2 seier. Det er med andre ord et lag med selvtilliten i orden som kommer til Fagernes for å ta nok en borteseier mot serieleder Valdres.

Valdres avsluttet vårsesongen svært sterkt med å slå Molde 1-5 på Røkkeløkka, i det som var ren overkjøring fra start til slutt. Valdres ble med det vinner av vårsesongen, og går inn i høstsesongen med håp om å vinne så mange fotballkamper som mulig.

Ute før denne kampen er kun Chappy-brødrene Edmond og Desmond, som er skadet, men hristian Bwami har trent godt i sommerpausen, og er dermed klar for kamp. Med Bwami på banen har Valdres vunnet samtlige kamper i år...

Velkommen til Blåbærmyra lørdag kl 16:00.

HEIA VALDRES!

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
lørdag 25.05 kl. 15.00
Valdres FK - Nordre Land/Torpa
4. div. kvinner
søndag 02.06 kl. 15.00
Valdres FK - Kongsvinger
G19 Elite
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR