Valdres FK - Toten » Gjensidigebanen KG » 4. august 2024 17.00
Seniorlagene
Valdres FK - Toten
Gjensidigebanen KG
4. august 2024 17.00
Valdres FK 2 - 2 Gran
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 3 mål
Israil Edilsultanov: 3 mål
Viktor Rotevatn Dahlen: 3 mål

Semifinaleplass i Heggelund-Cup

Røk i semien av Heggelund-cup

Vi reiste fra Fagernes kl 07.00 om morgenen og første kampen et Valdreslag skulle spille var kl 09.30. Det var mange slitne kropper som reiste nedover, etter en halvtøff uke med tester, kondinsjonstrening og ikke minst fotballøkter.

Tanken med cupen var at vi skulle få en tidlig test mot lag fra Indre Østland + to Stabæk-lag som deltok. Dette var en 7èr cup, som jeg mener er en veldig ålreit turnering i desember måned. Vi får prøvd oss mot forskjellig motstand og får trent på momentene: styre spill og spille seg gjennom etablert forsvar + å forsvare seg mot teknisk spillende lag.

Det er selvfølgelig mange ting man kan og bør forbedre seg på, men det jeg mener vi mangler mest på nå er: tryggheten med ball i beina, og offensive relasjoner/bevegelser. Når man spiller på små flater, er det viktig å la ballen gå, slik at man finner de ledige rommene og "timer" beveglsene i forhold til ballfører.

Jeg tror guttene synes dette var en ålreit test, og vi fikk kjenne på de lagene vi mest sannsynlig skal og vil møte i seriespill. 

Cupen var organisert slik: 2 puljer a 6 lag, 2 beste lagene i puljene gikk videre til semi 1 og semi 2. Vinnerene her møttes i finalen.

Resutlater Valdres 1: Brumunddal 2, U 0-0. Moelven 1, S 3-1. Ottestad, S 3-1. Stabæk All Stars, U 2-2. Gjøvik-Lyn 2, S 2-1. Det er bra at vi vinner kampen mot Gjøvik-Lyn som vi måtte vinne. Dermed kom vi på 2. plass i gruppa og møtte Brumunddal 1 i semifinale, her tapte vi knepent med 2-1.

Resultater Valdres 2: Brumunddal 1, S 2-1. Elverum, S 4-2. Gjøvik-Lyn 1, S 4-1. Stabæk Young Boys, T 3-1. Moelven 2, S 6-1. Bra at vi vinner 4/5 kamper, men når det er 6 lag i puljene, så er det ekstra vanskelig å gå videre. Vi gikk ikke videre pga målforskjell.

Vi merker at det er tidlig å sette seg klare målsettinger for sesongen. Mitt syn på spillergruppen så langt, er at vi har en veldig jevn gruppe med spillere som kan ta store steg om de er målbevisste og får god oppfølgning. Jeg gleder meg til fortsettelsen :)

Takk til Svenn Olav, Petter, Imbre, Elling, Bjørn Roger, Anita og Olav Martin som kjørte og var med på laget.

- Øyvind L.

 


Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 04.08 kl. 15.00
Valdres FK - Lillehammer
4. div. kvinner
lørdag 17.08 kl. 15.00
Valdres FK 2 - Slidre/Røn
6. div Menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR