Børstad Kunstgress
August Dygd Moberg: 4 mål
Ola Bordewich Strøm: 3 mål

Surt bortetap for damene

Damene leverte en god kamp borte mot Løten søndag, men det vil fremdeles ikke løsne foran mål. Dermed ga Løtens cornermål fem minutter før slutt en bitter smak i munnen...

Det startet med en stillingskrig i varmen på Løten stadion og ingen av lagene kom til stort før drikkepausen i første omgang. Da la Valdresdamene om formasjonen og tok umiddelbart styringen i kampen.

Spillet løsnet med kombinasjoner, vendinger og kvalitet og selv med mange bytter underveis i kampen holdt vi rytmen og produserte gradvis mer og mer målsjanser. Men de helt store sjansene uteble før halvtid.

Andreomgangen fortsatte i samme spor og vi tok styringen på ny. Vi fikk mer og mer trøkk på hjemmelaget og produserte 2-3 målsjanser, men kom ikke til de helt farlige avslutningene, noe som dessverre har vært gjennomgangsmelodien denne sesongstarten.

I det 85. minutt får Løten et billig hjørnespark og de utnyttet den til det fulle når de tok ledelsen totalt imot spillets gang. Men vi var ikke ferdigspilte og vi pushet på i sluttminuttene og inn i overtiden og fikk vår største sjanse med kampens siste touch på ballen når Hannah Ildjarnstad steg høyest på en corner fra Kelly He og fikk hodet på ballen fra 3-4 meter. Dessverre klarte hun akkurat ikke å få den inn under tverrliggeren og vi måtte ta den lange turen hjem med 0 poeng i bagasjen denne gangen. Et 1-0 tap som føles veldig ufortjent i denne kampen, men som i den store sammenhengen ikke er noen krise mot et Løten-lag med mye kvalitet som kommer til å ta mange poeng denne sesongen også.

Vi går for revansje på hjemmebane i høst og satser på å få igang målmaskinen fra i høst når vi tar imot Nordre Trysil/Trysil på Blåbærmyra lørdag 15:00. Vi håper å se deg der!