Rogne kunstgras
August Dygd Moberg: 4 mål
Ola Bordewich Strøm: 3 mål

Endelig løsnet det for damene!

Damene våre levert mye bra fotball i år, men det har manglet på uttelling foran mål. Det har det vært fokusert mye på de siste ukene og i helga fikk de virkelig uttelling for det når de satte intet mindre enn fire kasser på bortelagets keeper.

Det er deilig når treningen bærer frukter og selv om det var bortelaget Nordre Trysil/Trysil som tok ledelsen etter 8 minutter så kom svaret raskt fra våre kvinner. Hedda Hauge Belgum fikk hull på byllen etter bare 15 minutter spill og like før pause la Nora Rotevatn Dahlen på til 2-1 og dermed ledelse til pause.

Beskjeden i pausen var klar; fortsett å angrip! Og det gjorde de! For det må ha vært en form for rekordrask scoring for våre kvinner i andre omgang, vi snakker noen få sekunder før Synne Bryhni Andersen hadde lagt på til 3-1 og litt pusterom for våre jenter i varmen på Gjensidigebanen på Myra.

Dessverre varte ikke pusterommet lenge, for bare fire minutter senere hadde bortelaget redusert og det stod 3-2 før 50 minutter var spilt. Og kanskje hadde pusterommet gjort at vi hadde senket oss litt vel mye, for etter 71 minutter kom også utlikningen og det var stor spenning på slutten av kampen her.

Men så våknet fjorårets toppscorer, Katrine Kolbjørnshus Rogne, til liv og satte inn årets første til 4-3 ti minutter før slutt. Den ledelsen klarte vi å ta vare på og dermed tok vi årets første trepoenger - det smakte særs godt! Så godt at det ble en herlig omfavnelse av matchvinneren etter kampen: