Løten FK - Valdres FK » Løten Stadion » 7. oktober 2023 14.00
Seniorlagene
Valdres FK jr - Roterud
Gjensidigebanen KG
4. oktober 2023 19.30
Valdres/Fagernes  -  Vang FL
Gjensidigebanen KG
Knut Olav Veimodet: 19 mål
Sander Hansson: 11 mål
Teodor Skjel: 4 mål

Cupnedtur

Etter en strålende start i cupen forrige søndag med kontrollert 3-1 seier mot Toten ble det mye tøffere mot Dala i 2. kvalifiseringsrunde. For med flere tunge frafall ble det alt for tøft for våre gutter mot 3. divisjonslaget Brumunddal. Dermed endte cupturen i Ringsaker for denne gang. FOTO: Bjørn Strand.

Allerede før minuttet var spilt hadde Dala fått straffe og tatt ledelsen 1-0, like etterpå la de på til både 2-0 og 3-0 før 10 minutter var spilt. Til pause stod det 5-0, og det endte hele 10-1 til Dala når dommeren blåste av på OBOS-bana. Da hadde Thomas Sørbøen scoret et vakkert trøstemål i sluttminuttene, så om ikke annet kan vi si at siste målet vinner, eller hva?

Vi sier det slik for nå og retter fokuset mot seriestart mot Faaberg 16. april på Blåbærmyra. Kommer du?

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
onsdag 04.10 kl. 19.30
Valdres FK jr - Roterud
G19 1. div
lørdag 28.10 kl. 14.00
Valdres FK - Flisa
4. div menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR