Toten - Valdres FK » Østre Toten KG » 29. september 2023 20.00
Seniorlagene
Toten - Valdres FK
Østre Toten KG
29. september 2023 20.00
Kolbu KK/Skreia  -  Valdres FK jr
Kolbu ipl
Knut Olav Veimodet: 18 mål
Sander Hansson: 10 mål
Teodor Skjel: 4 mål

Tøff bortekamp for damene

Damelaget vårt tar turen til Vind i dag for å kjempe om nye poeng. Vind er et av de sterkeste lagene i årets serie og det blir en tøff kamp, men Valdresjentene er også av de sterkeste lagene og går for alle tre poengene på Gjøvik i ettermiddag.

Før kampstart har Vind 3 poeng på 2 kamper, mens våre Valdresjenter har 6 poeng på 3 kamper. Det er kun Elverum og Brumunddal som har startet sesongen feilfritt med 4/4 seire og Brumunddal er også det laget som har slått Vind i år. 

Det blir en tøff batalje, men vi har sterk tro på at våre jenter kan ta med seg noe fra Gjøvik i aften. Følg med på klubbens facebookside og laget instagramkonto @valdresfk_kvinner for liveoppdateringer underveis. Kampstart er 15:00.

Heia Valdres FK og forza kvinnefotball!

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
lørdag 30.09 kl. 15.00
Valdres/Fagernes - Vang FL
4. div. kvinner
onsdag 04.10 kl. 19.30
Valdres FK jr - Roterud
G19 1. div
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR