Valdres FK - Faaberg » Gjensidigebanen KG » 16. april 2023 15.00
Seniorlagene
Valdres FK - Faaberg
Gjensidigebanen KG
16. april 2023 15.00
Valdres FK Kvinner 4 - 2 Nordre Land
Valdres Storhall
Knut Olav Veimodet: 7 mål
Israil Edilsultanov: 3 mål
Even Thon: 2 mål

Sesongstart for herrene!

Det er dags for herrenes første seriekamp i sesongen 2022 og vi starter hjemme ved å ta imot Redalen til første dyst! 

Det har vært en hektisk oppkjøringsperiode for herrene med mange treningskamper og varierende antall spillere, men nå virker brikkene å falle på plass med tanke på stall og troppssammensetning. Spillemessig har det også vært en fin utvikling for herrene i løpet av våren.

For første gang på mange år er stallen nå preget av seniorspillere, alle lokale sådan, og i dagens kamptropp på 18 er hele 10 av spillerne i senioralder. Vi har spillere fra hele Valdres -  helt fra nord til sør! Og vi håper i dag at du kommer på kamp og jager frem våre lokale helter i jakten på sesongens første trepoenger.

Dagens kamptropp består av følgende spillere:

Kristian Bakken, Harald Hougsrud, Brage Skattebo, Israil Edilsultanov, Kjetil Strandbråten, Knut Olav Veimodet, Marius Nerli, Esrom Yemane, Sander Hansson, Mikkel Westgård, Alv Holø, Mathias Kleven, Sander Rosendal, Eskil Hauge, Oscar Moberg, Even Thon, Wegger Bergsrud og Teodor Skjel.

Kampstart er på ikoniske Blåbærmyra 15:00.

Her kjem dragen!

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
lørdag 01.04 kl. 13.00
Valdres/Fagernes - Skreia
4. div. kvinner
søndag 16.04 kl. 15.00
Valdres FK - Faaberg
4. div menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR