Løten FK - Valdres FK » Løten Stadion » 7. oktober 2023 14.00
Seniorlagene
Valdres FK jr - Roterud
Gjensidigebanen KG
4. oktober 2023 19.30
Valdres/Fagernes  -  Vang FL
Gjensidigebanen KG
Knut Olav Veimodet: 19 mål
Sander Hansson: 11 mål
Teodor Skjel: 4 mål

Første hjemmekamp for jentene våre

Kvinnelaget vårt er allerede godt i gang med sesongen etter å ha spilt to bortekamper allerede denne våren. Men lørdag 15:00 er det avspark i årets første hjemmekamp og vi håper på å se deg der!

Jentene står med 3 poeng etter de første to kampene denne sesongen etter et knepent og uheldig tap for Løten forrige helg som etterfulgte en fin borteseier mot Lunner/Harestua i åpningskampen fredag 22. april. Denne helga er det Nordre Trysil/Trysil som er på besøk for å kjempe om 3 poeng.

De langsveisfarende fra Trysil har foreløpig 0 poeng denne sesongen etter å ha tapt åpningskampen på søndag 1-2 for Brumunddal. De er nok revansjelystne og sultne på å ta sine første poeng for sesongen, men det skal de virkelig få kamp om!

Våre jenter har spillemessig vært bra denne sesongen og har vært uheldige med lite uttelling foran mål så langt. I begge de foregående kampene har de vært klart best og det er kun målene som har manglet for at ikke de kunne vunnet også mot Løten i helga som var. Vi satser på en ketchup-effekt fra lørdag av og gleder oss til å feire eventuelle skåringer med publikum på Blåbærmyra!

Vel møtt til kamp og forza kvinnefotball! 

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
onsdag 04.10 kl. 19.30
Valdres FK jr - Roterud
G19 1. div
lørdag 28.10 kl. 14.00
Valdres FK - Flisa
4. div menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR