Løten FK - Valdres FK » Løten Stadion » 7. oktober 2023 14.00
Seniorlagene
Valdres FK jr - Roterud
Gjensidigebanen KG
4. oktober 2023 19.30
Valdres/Fagernes  -  Vang FL
Gjensidigebanen KG
Knut Olav Veimodet: 19 mål
Sander Hansson: 11 mål
Teodor Skjel: 4 mål

Ny bortekamp for damene

Det ble en fin start på sesongen for kvinnelaget vårt når de slo Lunner/Harestua 0-2 borte i åpningskampen forrige fredag. Denne helga er det ny bortekamp som står for døren og vi skal helt til Løten på lørdag for å kjempe om 3 nye poeng.

 

Det var Synne Bryhni Andersen som sendte kvinnene våre i føringen mot Lunner/Harestua etter 37 minutter etter en fin assist fra Andrine Kassel som la ballen på tvers i feltet. På dette tidspunktet hadde vi allerede hatt mange store sjanser og satt ballen i treverket 3 ganger allerede.

 

Fire minutter senere, altså etter 41 minutter, var det debutant Katrine Kolbjørnshus Rogne som spilte gjennom Anette Bergene i scorebox som satte ballen kontant i mål. De viste flott samspill mellom to spillere som aldri hadde spilt med hverandre før - svært imponerende!

 

Denne helga er det Løtens kvinner vi skal bryne oss på. De har ennå ikke startet sesongen sin offisielt, så vi håper å kunne utnytte at vi allerede har kommet i gang med våre kamper. Kampen starter 15:00 på Løten kunstgress, en bane vår egen hovedtrener kjenner godt fra sin tid som spiller i Løten FK. Vi gleder oss til å ta fatt på ny match og kjempe om flere poeng.

 

Forza kvinnefotball og heia Valdres FK!

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
onsdag 04.10 kl. 19.30
Valdres FK jr - Roterud
G19 1. div
lørdag 28.10 kl. 14.00
Valdres FK - Flisa
4. div menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR