Bjørnar brakk armen og herrene tapte årets første treningskamp

Det ble en brå slutt på Valdres FK-kampen for Bjørnar Sæthershagen (27) søndag. Det endte også til slutt opp med tap for Valdres FK i årets første treningskamp.

- Jeg kan fortsatt kaste frisbee da, for det var ikke høgrearmen jeg brakk, sa Bjørnar Sæthershagen med et smil. På et brassespark i forsvar, landet han forkjært og dermed var kampen over ettersom det ble et underarmsbrudd. Bjørn Skattebo og Oddvin Sørbråten hjalp Bjørnar til legen, før det bar videre til sykehuset på Gjøvik. Der ble det en operasjon for å få beinet riktig på plass.

Hallingdal tok ledelsen

Hendelsen skjedde i kampen mellom 5. divisjonslaget Valdres FK og 4. divisjonslaget Hallingdal i Vinterserien. Det var hallingene som tidlig tok en ledelse etter cirka fem minutter. Et gjennombrudd og skudd i hjørnet var det som skulle til, bak en god keeper Kristian Bakken. Han fikk en del å gjøre søndag og måtte plukke fire baller ut av nettet, men han hadde også flere gode redninger. Kampen endte 2-4.

- Jeg synes gutta var gode og fulgte kampplanen vår, sa trener Gunnar Dahlen etter kampen. Han var fornøyd med prestasjonen til laget.

Reduserte to ganger

Det stod 0-1 til pause, men i andre omgang la de raskt på til 0-2, før Sander Hansson fra Bagn reduserte til 1-2. Så la Hallingdal på til både 1-3 og 1-4, før Sander Hansson igjen var frampå og satte ballen forbi keeperen til Hallingdal. Sluttresultatet ble altså 2-4.

To på lån

Valdres FK-herrene har slitt med både skader og sykdom, så de hadde bare to innbyttere på benken. Da hadde de også med seg et par på utlån fra Slidre/Røn i denne kampen i Vinterserien. En av dem er mest kjent for bilcross, Peter Leirhol, men som også kan spille fotball.

Bror mot bror

For øvrig spilte storebror på 33 år, Marius Nerli på Valdres FK, mot Morten Nerli på 25 år på Hallingdal. Det var en duell i kampen med andre ord. Den vant altså Morten, som arbeider som lærer i Hallingdal.

Laget til Valdres FK: Kristian Bakken, Marius Nerli, Israil Edilsultanov, Teodor Skjel, Bjørnar Sæthershagen, Sander Hansson, Kristian Bakken, Esrom Yemane, Knut Olav Veimodet, Simen Lyngstad, Wegger Kristoffer Bergsrud, Brage Skattebo, Petter Leirhol og Andreas Sæle Fjørstad.