Valdres FK-herrene kjempet godt på Briskeby

Valdres FK gikk aggressivt til verks på Briskeby og fikk tidlig en sjanse som traff tverrliggeren. - Vi hang bra med i første omgang, sier trener Atle Johannessen. Kampen endte 4-0.

Det første målet kom etter 25 minutter ved Jonas Rasen. Han fikk tak i nedfallsfrukten etter et innlegg fra Niklas Rekdal. Rasen plasserte ballen nede i nærmeste hjørnet via stolpen. Stillingen 1-0 sto seg til pause.

Var med i kampen

- Vi var fullt på høgde i kampen og det som står skrevet på HamKam sine nettsider, gir ikke et riktig bilde. Vi kunne ha scoret i første omgang. Også da mål nummer to kom i andre omgang, så hevet vi oss igjen. Men, da det stod 3-0 gikk nok lufta litt ut, sier Atle.

Etter pausen satte hjemmelaget inn tre nye mål. Først header Kristoffer Ring Voldhagen inn et hjørnespark fra Davod Arzani etter 56 minutter. Så er det toppscorer Berisha sin tur. Han vinner ballen inne i seksten, drar av en mann før han curler ballen i det lengste hjørnet etter 60 minutter. Michael Farmen fastsetter sluttresultatet til 4-0 på oppgjørets siste spark på ballen.

- Vi taper ikke poeng her i dag, for det er på Briskeby borte mot seielederen, men gutta kjempet godt, avslutter Atle.

Neste kamp for herrene er hjemme på Gjensidigebanen mot Gran, lørdag 16. oktober kl. 15:00. Møt opp!

Kampfakta:

HamKam 2 - Valdres 4-0 (1-0)
Briskeby, 7. serierunde i 4. divisjon
Scoringer: 1-0 Jonas Rasen (25`), 2-0 Kristoffer Ring Voldhagen (56`), 3-0 Albert Berisha (60`), 4-0 Michael Farmen (90`).
Dommer: Marcin Jaskolski, Storhamar Fotball.
Gult kort: Kristoffer Ring Voldhagen (HamKam 2), Sindre Brekke Veltun (Valdres FK).
Rødt kort: Ingen.