Toten - Valdres FK » Østre Toten KG » 29. september 2023 20.00
Seniorlagene
Toten - Valdres FK
Østre Toten KG
29. september 2023 20.00
Kolbu KK/Skreia  -  Valdres FK jr
Kolbu ipl
Knut Olav Veimodet: 18 mål
Sander Hansson: 10 mål
Teodor Skjel: 4 mål

Atle og Daniel med videre i 2021, Philip tilbake i ny rolle

Atle Johannessen fortsetter som hovedtrener for vårt herrelag, mens Daniel Myrvang Enger også fortsetter som G19-trener. Samtidig kommer Philip Stensæter tilbake til klubben i en ny rolle som assistenttrener på herrelaget og spillerutvikler. Klubben er strålende fornøyd med dette teamet hvor Atle og Daniel fortsetter i sine roller, og Philip kommer inn som en trenerressurs for klubben. Nå håper vi det blir seniorkamper på Gjensidigebanen igjen i 2021.

Klubben har blitt enig med Atle Johannessen om en forlengelse av kontrakten slik at han er hovedtrener for vårt herrelag også i sesongen 2021. Dermed fortsetter han som trener og det er noe klubben er strålende fornøyd med. Atle er en god motivator og en stor ressurs for klubben både som person og trener. Vi gleder oss til å se han og laget tilbake på Gjensidigebanen etterhvert, også med kamper i 4.divisjon. 

Han vil få med seg Philip Stensæter som assistenttrener rundt herrelaget i år. Philip er tilbake i klubben som en trenerressurs etter en periode som trener i Vind IL. Philip vil jobbe tett med Atle rundt treningene til herrelaget, samt ha en rolle som spillerutvikler. Vi håper å få satt i gang noen prosjekter for hans del i løpet av sesongen, men mer informasjon rundt dette vil komme når det foreligger. Vi ser frem til dette samarbeidet og rollen Philip vil få i klubben. 

Daniel Enger fortsetter også som trener for vårt G19-lag. Daniel er en lokal gutt og et stort trenertalent som vi er kjempefornøyde med at vil være med videre som trener i klubben. Daniel vil ha tett dialog med Atle og Philip i treningshverdagen og de vil på mange måter være et samlet team. Herrelaget og G19-laget vil også trene mye sammen når vi igjen får lov til dette i Valdres Storhall. 

De første treningsukene i januar har for oss også vært preget av Covid 19-pandemien. Valdres Storhall har vært stengt, og treningene har måttet foregå ute i form av løping. Vi gjør det beste ut av situasjonen og skal nok komme i god form ved mye løping nå i disse vintermånedene. Vi håper selvfølgelig at Valdres Storhall får åpnet igjen slik at vi får trent fotball, men vi forstår at helsesituasjonen kommer først og at vi må være klare for alle scenarioer. Men vi gleder oss til ny sesong og håper det blir seniorfotball for både herrer og damer på Gjensidigebanen i 2021. 

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
lørdag 30.09 kl. 15.00
Valdres/Fagernes - Vang FL
4. div. kvinner
onsdag 04.10 kl. 19.30
Valdres FK jr - Roterud
G19 1. div
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR