Toten - Valdres FK » Østre Toten KG » 29. september 2023 20.00
Seniorlagene
Toten - Valdres FK
Østre Toten KG
29. september 2023 20.00
Kolbu KK/Skreia  -  Valdres FK jr
Kolbu ipl
Knut Olav Veimodet: 18 mål
Sander Hansson: 10 mål
Teodor Skjel: 4 mål

Ny spiller klar for herrelaget - Lokal gutt tilbake til Gjensidigebanen

Valdres FK er veldig fornøyde med at Israil Edilsultanov har skrevet under overgangspapirer som gjør at den tidligere spilleren for Fagernes IL og Raufoss Fotball nå skal ikle seg den burgunderrøde drakten.

Izzy, som han kalles, er blant de beste (om ikke den aller beste) i sin rolle i sitt årskull i Innlandet. Han er ferdig nå på Nord-Aurdal ungdomsskole og skal etter planen gå på Valdres Videregående skole de neste 3 årene. 

Trener Atle Johannessen er veldig fornøyd med at Izzy blir Valdres FK-spiller: - Izzy har en x-faktor i spillet som jeg liker veldig godt. Han er meget rask og har levert målgivende innlegg på løpende bånd tidligere. Jeg tror og håper at han skal kunne melde seg på i diskusjonen om å starte seriekamper allerede i år; selv om han akkurat har fylt 16 år. I tillegg til farten begynner også løpsmotoren å bli bedre. 28 runder på Nordlitesten for en unggutt som i utgangspunktet har offensiv eksplosivitet som sin største styrke er ikke å kimse av, avslutter Johannessen.

At talentfulle spillere fra Valdres velger å komme tilbake til oss etter å ha prøvd seg på et høyere nivå, er vi utrolig glade for. Dette viser at vi har mye bra på gang i Valdres FK og at dette er et bra sted for lokale unggutter, der de har alle muligheter for å bli gode fotballspillere. Vi gleder oss til kampene starter opp igjen, men det blir nok ikke før etter sommerferien. 

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
lørdag 30.09 kl. 15.00
Valdres/Fagernes - Vang FL
4. div. kvinner
onsdag 04.10 kl. 19.30
Valdres FK jr - Roterud
G19 1. div
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR