Valdres FK - Gjøvik-Lyn 2 » Gjensidigebanen KG » 25. september 2023 20.00
Seniorlagene
Valdres FK - Gjøvik-Lyn 2
Gjensidigebanen KG
25. september 2023 20.00
Valdres/Fagernes  -  Nordre Trysil/Trysil
Jordet stadion
Knut Olav Veimodet: 16 mål
Sander Hansson: 10 mål
Teodor Skjel: 4 mål

Festaften på Blåbærmyra

Det ble en fantastisk søndag på Gjensidigebanen, når damelaget kom tilbake fra 0-3 mot Raufoss og vant 4-3 i en ekstremt intens kamp.

1-3 kom etter et flott langskudd fra Monica Strand i det 23. minutt. Valdres skapte flere sjanser ut omgangen, men fikk ikke reduseringsmålet 2-3 før enn Karianne Nyhus satte det inn på flott vis rett før pause.

Etter pause var det sjansebonanza for våre jenter, og hele Myra jublet for straffe når Karianne Nyhus i det 48. minutt ble felt beinkrok på i 16-meteren. Dessverre fikk vi ikke straffe. Lite betydde det når Ingrid Skrindsrud etter 61 minutt satte inn 3-3 på en retur etter et hardt skudd fra Karianne.
4-3 kom fra Karianne etter 76 minutt. Vi spilte oss godt opp via midten, ut på kant og inn i banen. Det var mange gode løp rundt ballfører som skapte plass for Karianne som fikk tatt med seg ballen inn på 16 meter og banket ballen utagbart i nettet. Stor jubel på Blåbærmyra!
Siste 10 minuttene hadde begge lag sjanse til å score, nærmest var nok Raufoss på et frispark fra 18 meter som strøk toppen av tverrliggeren.

Valdres FKs lag: Christina Bråten Liom, Marie Tordhol Halden, Tiril Hilmen, Ingrid Elise Bråten, Kristin Bråten, Emma Remme Øverseth, Monica Strand, Marte Opheim, Anette Bergene, Mari Rosendal Nyhagen, Karianne Nyhus

Innbyttere:

Solveig Skattebo (20. minutt for IE Bråten)
Ingrid Skrindsrud (46. minutt for Øverseth)
Tiril Østgård (58. minutt for Bergene)
Maria Rosendal (79. minutt for Nyhagen)
Caroline Bacher (80. minutt for Nyhus)

Karoline Myrvold var ubenyttet reserve.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR