Knepent tap mot serieleder

Valdres kvinner spilte søndag mot serieleder Storhamar på bortebane. Det var en tett og jevn kamp, der Storhamar til slutt trakk det lengste strået og vant 2-1.

Målscorer for Valdres var nykommer Mari Rosendahl Nyhagen.

Storhamar ledet før kampen serien med 30 poeng på 11 kamper, mens Valdres sto med 12 poeng på sine 11 kamper. Det var derfor en god prestasjon, tross tap, å kjempe med Storhamar helt til kampslutt.

Storhamar gikk opp til 1-0 i det 46. minutt før Valdres utliknet til 1-1 ved nevnte Nyhagen etter 55 minutt. 66 minutter var gått da Storhamar scoret vinnermålet, men Valdres var fryktelig nære på utlikning de siste 15 minuttene. Det var 3 knallstore sjanser som ikke ville snike seg inn bak en god Storhamar-keeper.

Gledelig var det at lagkaptein Kristin Bråten fikk sine første minutter etter skade, og kom inn de siste 13 minuttene.