Toten - Valdres FK » Østre Toten KG » 29. september 2023 20.00
Seniorlagene
Toten - Valdres FK
Østre Toten KG
29. september 2023 20.00
Kolbu KK/Skreia  -  Valdres FK jr
Kolbu ipl
Knut Olav Veimodet: 18 mål
Sander Hansson: 10 mål
Teodor Skjel: 4 mål

Status etter ferien!

Det har som vanlig skjedd en del endringer i spillertroppen på herresiden nå i sommerferien. En spiller har kommet inn mens flere har forlatt klubben. 

 

Roar Amundsen har flyttet til Lillehammer i forbindelse med ny jobb, og har meldt overgang til Lillehammer FK. Jonas Fugllien Hauge flytter til Oslo, og situasjonen rundt han er fortsatt uavklart. Claudio Kiala sin kontrakt er avsluttet, dette en avgjørelse tatt av klubben. Runar Brenden ser også ut til og være uaktuell for høsten da han skal studere i Oslo ,desverre. 

 

Det har også skjedd litt på "inn-siden" på overgangsmarkedet. For det første så er det ekstremt gledelig at serberen Zoran Vujovic har fått sin oppholdstillatelse og ble spilleklar rett før ferien, i tillegg så er spanjolen Enrique Rivas Ramirez klar for klubben. Enrique er 25 år og kan bekle både ankerrollen på midtbanen, samt en midtstopperrolle. 

 

Enrique spilte sist i den spanske klubben CD Binefar som holder til på tredje nivå i Spania. Han har også spilt for Fjardabyggd på Island og en rekke andre spanske klubber. Som tenåring var han i akademiet til Sevilla. Vi ser på Enrique som et "scoop" for klubben og ser frem til hans bidrag fremover! 

 

Hovedtrener Ole Anders Ulven og daglig leder Philip Stensæter jobber med ytterligere en forsterkning, men de ønsker ikke og røpe noe mer utover det. Så får tiden vise om de lykkes!


Gutta er idag, mandag igang med treningene igjen. Tirsdag er det treningskamp borte mot Raufoss på Nammo Stadion med avspark kl 18:00. Lørdag blir det treningskamp hjemme på Gjensidigebanen mot Hønefoss kl 13:00 

 

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
lørdag 30.09 kl. 15.00
Valdres/Fagernes - Vang FL
4. div. kvinner
onsdag 04.10 kl. 19.30
Valdres FK jr - Roterud
G19 1. div
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR