Seier - til slutt!

Poengene satt langt inne, men da Jonas Fugllien Hauge stanget ballen i mål etter 92 minutter, kunne valdrisene juble hemningsløst over tre poeng. To midtstoppere, to dødballer og to hodestøt sørget for at Valdres tok en etterlengtet seier.

Førsteomgangen på Gjensidigebanen var svak, med lavt tempo og lite godt spill. Valdres stod for det som var av sjanser, og Simen Høglien kom nær da han satte ballen "i treverket".

I pausen hadde nok gutta fått beskjed om å få mer fart på sakene, men fikk seg likevel en kalddusj bare tre minutter ut i omgangen. Bjørnevatn sendte en langpasning omtrent fra midtstreken og Valdres-forsvaret ble tatt på senga. Einar Guttormsen kom alene med Rafael Veloso og satte ballen under spanjolen til 0-1.

Valdres kjørte på for utligning, men angrepsspillet sitter ikke som det skal for tida. Rytme og timing mangler framover på bana, men da er det betryggende at dødballene - som Valdres ikke har vært altfor bra på tidligere - nå sitter som de skal. Etter 72 minutter fikk Valdres corner, Jose gikk opp og stanget ballen klokkereint i mål. 1-1.

Jose Maria Cruz Marin satte inn sin tredje skåring på fire kamper.

Det ble kjempet drabelig for poengene det siste kvarteret. Innsatsen kunne ingen klage på, fra noen av lagene. Men det var Valdres som trykket på, og som fikk lønn for strevet etter 92 minutter. Brekken tok et frispark fra høgre fra 30 meter, Jonas Hauge løp inn bak Bjørnevatns forsvar og headet ballen utagbart i mål. Sjelden har det blitt jublet så mye for en skåring på Blåbærmyra!

Roar Amundsen, Simen Ringli og Simen Høglien kjempet hardt i sluttminuttene.

Med denne seieren er Valdres foreløpig på trygg grunn. Neste helg er det nye poengmuligheter, da Skedsmo kommer på besøk