Toten - Valdres FK » Østre Toten KG » 29. september 2023 20.00
Seniorlagene
Toten - Valdres FK
Østre Toten KG
29. september 2023 20.00
Kolbu KK/Skreia  -  Valdres FK jr
Kolbu ipl
Knut Olav Veimodet: 18 mål
Sander Hansson: 10 mål
Teodor Skjel: 4 mål

Storseier i storhallen

Valdres slo til med en riktig storseier i den siste kampen i Valdres Storhall. Hele 8-1 ble det, etter 3-1 ved pause. 15-årige Simen Ringli kom inn etter 75 minutter og rakk å skåre sine to første mål for Valdres før kampen var slutt. Bildet: Kyle Spence

Allerede etter tre minutter stakk Simen Høglien inn bak Selbaks forsvar og gjorde 1-0. Skåringen kom etter en fin gjenombruddspasning fra McGiveron. 2-0 var det en Selbak-spiller som satte i eget mål, da han prøvde å avverge et skudd fra Kyle Spence. Kort etter var Kyle Spence alene igjennom, keeper kom ut og begge gikk over ende i duellen. Straffe, mente dommeren, og Kyle satte ballen fint i mål.

Selbak fikk en redusering før pause, da Valdres og spesielt keeper Rafael Veloso ble tatt på senga. Østfoldingene lobbet elegant over en Veloso som var ute på 10-12 meter. Selbak kviknet naturlig til etter dette, og kom høgere opp på banen de siste ti minuttene av omgangen.

Andre omgang var fem minutter gamle da kampens avgjørende situasjon kom:Selbaks Emil Skåksrud stoppet ballen med handa innafor sekstenmeteren. Dommeren pekte på straffemerket og ga i tillegg rødt kort.. Straffen satte Thomas Brekken sikkert i mål.

Resten av kampen ble plankekjøring for Valdres sin del. Thomas Brekken var framme på en retur og gjorde 5-1, mens Claudio Kiala på elegant vis tok ned et innlegg og satte ballen i mål. Kvarteret før slutt kom så 15-årige Simen Ringli på banen. Ringli brukte det siste kvarteret godt og banket inn både 7-1 og 8-1! Unggutten fra Øystre Slidre fikk vist at han har en god skuddfot og at han er kald i avslutningsøyeblikket.

DSC_8551a.jpg

Godt fornøyde karer med to mål hver: Thomas Brekken og Simen Jørstad Ringli

 

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
lørdag 30.09 kl. 15.00
Valdres/Fagernes - Vang FL
4. div. kvinner
onsdag 04.10 kl. 19.30
Valdres FK jr - Roterud
G19 1. div
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR