Seniorlagene
Valdres FK  -  Toten FK
Valdres Storhall
Knut Olav Veimodet: 5 mål
Israil Edilsultanov: 3 mål
Even Thon: 2 mål

Lar seg ikke slå!

Årets Valdres-lag nekter å la seg slå! I dag så det stygt ut etter at et sterkt Lillestrøm 2 hadde styrt kampen og ledet 1-0 til pause, men våre gutter kom på banen med nytt mot i andre omgang og greide med iherdig innsats å snu kampen. Bildet: Simen Høglien, Robert Rabben og Jonas Hauge

Dagens Lillestrøm-lag er det beste vi har møtt så langt i sesongen. Romerikingene var ballsikre, og valdrisene ble løpende mye mellom i første omgang. Etter en tversoverpasning fikk en LSK-spiller stå alene på 16-meteren og legge ballen opp i krysset til 1-0. Hjemmelaget kontrollerte resten av omgangen, og vi var vel heldige som ikke fikk flere baklengs før pause.

DSC_8012b.jpg

Claudio Kiala var sterkt delaktig i snuoperasjonen i andre omgang. Her setter han inn 1-1.

Spillerne hadde tydeligvis fått seg en oppstrammer av trener Ulven i pausen, for det var et nytt og mer iherdig lag som tok tak i kampen i andre omgang. LSK var var sjeldnere på farten foran Veloso i Valdres-målet, mens Valdres på sin side begynte å produsere sjanser. Claudio Kiala utfordret stadig på venstresida, og etter en fin gjennombruddspasning fra McGiveron satte han elegant ballen i mål til 1-1.

Det var Valdres som så ut til å ha mest energi ettersom kampen gikk mot slutten, og et frispark etter ca. 80 minutter ble avgjørende: Simen Høglien skjøt hardt, keeper greide ikke å holde og Dominic McGiveron var raskt framme og satte ballen opp i nett-taket. Og tross Lillestrøm-press og skudd i tverrliggeren greide Valdres å ri det hele av.

Dermed ble det nye tre poeng, fortsatt tabell-ledelse og et nytt bevis på at hardt arbeid ofte gir gode resultat.

Vi gleder oss til onsdag!

BS

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
lørdag 01.04 kl. 13.00
Valdres/Fagernes - Skreia
4. div. kvinner
søndag 16.04 kl. 15.00
Valdres FK - Faaberg
4. div menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR