Valdres FK jr  -  Elverum
Mikkel Lysne Bellika: 4 mål
Even Neshagen: 1 mål

Nytt tap

Valdres tapte 0-3 for Lillehammer på Blåbærmyra i dag etter 0-1 ved pause. Dermed rykker nedrykkstreken stadig nærmere, og det ser ut til å bli fire helt avgjørende kamper på slutten av sesongen. Bildet: Simen Høglien sender i vei et skudd.

Alt etter fire minutter var gjestene i føringen. Lillehammers storskåer Prince Kebeya fikk god plass innafor vår sekstenmeter og feilet ikke. Samme mann kunne lagt på til 0-2 noe senere, men straffesparket smalt i stanga. Valdres var godt med i frste omgang, og aller nærmest var Ola Adeyemo med en heading fra kloss hold som strøk utenfor. Også James Milner hadde gode forsøk på mål.

DSC_6830.JPGJames Milner var nære i første omgang.

Etter pause startet det på samme vis som i første, dvs. med skåring til Lillehammer. Denne gangen var det på heading ved bakre stolpe etter frispark. 0-3 kom også på heading: Offside, mente mange valdriser. Valdres fikk også en ball i nettet, da Ola Adeyemo vant en hodeduell og headet i mål. Men dommer pål Berg fra Furnes mente at Ola brukte armen i duellen, og annulerte.

Valdres fungerte ikke hverken i angrep eller forsvar i dag. Dan Mönell har fått diagnosen overtrening, og er langtfra i gammelt slag. Når laget mister det viktigste angrepsvåpenet blir det for tynt framover.  Det er mange gode enkeltprestasjoner, men Valdres fungerer for tida ikke som lag. Det hjelper heller ikke at nøkkelspillere i forsvaret er ute.

Nå gjenstår det fire kamper som vil avgjøre om Valdres holder seg i divisjonen: Frigg (b), Korsvoll (h), Tynset (b) og Raufoss 2 (h). Hvem tør å spå utfallet?