Valdres FK 1 - 2 Raufoss 2

Kjempet inn tre poeng

Knut Masdal ble den store helten på Blåbærmyra i dag. Med ett perfekt hodestøt etter 56 minutter avgjorde fagernesgutten et jevnt oppgjør mot Tynset. Tre viktige poeng gjorde at Valdres tok et solid hopp oppover tabellen.

Kampen ble innledet med et minutts stillhet til minne om Magne Olav Huset. Første omgang kan vel også forbigås i stillhet, da ingen av lagene greide å få til noe spill av betydning. For Valdres kom Øyvind Lund nærmest med en god heading etter frispark, men ellers var det lite å glede seg over, om en ser bort fra det uvanlig fine været.

Temperaturen i kampen økte et par gradet etter pause. Kampen var jevnspilt, men Valdres greide etterhvert å skape noen anstendige sjanser. Etter 56 minutter fikk vi frispark ved sidelinja ca. ti meter inn på Tynsets halvdel. Thomas Brekken la et perfekt innlegg inn i feltet, der Knut Masdal kvitterte med et like perfekt hodestøt. Dermed 1-0, som holdt seg kampen ut.

Valdres ble riktignok presset nokså hardt bakover den siste halvtimen, men tettet godt igjen  og Tynset kom til svært få reelle muligheter. Forsvaret, med en sikker Rafael Veloso bakerst og en god dirigent i Øyvind Lund fremst, ryddet greit opp i det som kom fra østerdølene. DSC_4908 (2).JPGCharlie Abrahams var tiltenkt en plass på topp i dag, men ble syk før kampen og overlot dermed plassen til Robert Rabben (bildet). Runar Brenden startet kampen tross brudd i et ribbein, og var nok preget av det. I andre omgang ble Brenden flyttet ned på backplass mens Andreas Nyhagen overtok på høyrekant. Drageberget kåret Knut Masdal til dagens valdris.

Laget: Rafael Veloso, Andreas Nyhagen, Jonas Hauge, Knut Masdal, Thomas Brekken, Øyvind Lund, Ryan Nelson, Simen Høglien, Runar Brenden, Robert Rabben og Dan Mönell.

Inn i 2. omg: Ørjan Vilhelmshaugen