Valdres FK jr  -  Elverum
Mikkel Lysne Bellika: 4 mål
Even Neshagen: 1 mål

Valdres tok ett poeng i hovedstaden

Lørdagens kamp mellom Korsvoll og Valdres FK endte - som de fleste nå vet - 1-1. Grunnet ferie i webredaksjonen kommer kampomtalen først nå, noen dager etter skjema, men her er Philip Stensæters rapport fra kampen.

Helt jevn kamp, omtrent likt i sjansestatistiken. Korsvoll med flere "store" en oss. Vi skaper tre store i første omgang: Runar igjennom alene med keeper, skyter utenfor, Rabben alene med keeper, kjemperedning av keeperen, Dan drar seg inn og skyter utenfor. Korsvoll har en i tverleggeren, pluss et farlig frispark.

Pause 0-0, vi best i første.

I starten av andre tar Korsvoll litt over og skaper et par store sjanser der de kommer seg rundt på kantene. Etter det henter vi oss inn og skaper et par store selv, bla redning på strek på skudd fra Jonas Hauge.
Litt ut i omgangen får Korsvoll en kjempesjanse, men igjen går den i tverleggeren og ned på strek. Like etter kontrer vi, der en fantastisk pasning fra Ryan når Brenden sentralt som kommer alene med keeper, uselvisk legger han ballen til rette for Dan som bredsider den inn.
Bare minuttet etterpå utligner Korsvoll etter svak markering i egen boks på innlegg.
Resten av kampen er jevn og begge lag har flere sjanser, Korsvoll med de største. Alt i alt tar vi et meget sterkt og fortjent bortepoeng mot topplaget Korsvoll.
BB: Runar Brenden - gjorde som forrige helg, venstrebacken ble svimmel og hadde en vond dag på jobben.