Tapte mot snø og Vind

Valdres FK junior måtte gi tapt med 1-2 mot Vind i snøbygene på Blåbærmyra tirsdag kveld. Alle målene kom i første omgang.

Det ble ingen festaften på Myra denne maikvelden, med regn, sludd og snø. Spillet var heller ikke slik at varmet de få tilskuerne.

Vind fra Gjøvik tok ledelsen midtvegs ut i første omgang. Et innlegg fra høgre falt ned foran mål, der en Vind-spiller nokså uforstyrret fikk ta den ned og sette den bak Valdres-keeperen. Men bare ett minutt senere var Valdres ajour, etter en fin prestasjon av Joakim Solbakken. Solbakken fikk ballen på venstre kant, forserte forbi Vind-forsvaret og satte ballen i mål med en fin markkryper. Like før sidebytte skåret gjøvikenserne seiersmålet etter et godt angrep der ballen gikk raskt langs bakken. Avslutningen var også av bra merke.

DSC_3631.JPG

Lagkaptein Benjamin Vidme Skattebo gjorde en god jobb på midtbanen, spesielt i første omgang.

Andre omgang ble ikke god, og Vind hadde grei kontroll på kampen. Gjestene misbrukte tre 100%-sjanser, mens Valdres sjelden var noen trussel. Nærmest var vel keeper Daniel Enger (!) da han headet utenfor etter 90 minutter.

For Valdres er lagets ordinære keeper Knut Ole Ranheim ute for resten av sesongen med beinbrudd. Foreløpig er det utespillere som vikarierer i mål, men det jobbes med andre alternativ. Dagens keeper, Daniel Enger,  hadde forøvrig flere redninger av høg klasse.