Løten FK - Valdres FK » Løten Stadion » 7. oktober 2023 14.00
Seniorlagene
Valdres FK jr - Roterud
Gjensidigebanen KG
4. oktober 2023 19.30
Valdres/Fagernes  -  Vang FL
Gjensidigebanen KG
Knut Olav Veimodet: 19 mål
Sander Hansson: 11 mål
Teodor Skjel: 4 mål

Rafael Veloso har signert for Valdres

Den portugisiske keeperen Rafael Veloso har signert en toårskontrakt for Valdres FK. Veloso er allerede på plass i Valdres sammen med kona Patricia, som også kommer til å bli boende i distriktet sammen med sin mann.

 I forbindelse med signeringen har Valdres FK sendt ut følgende pressemelding:

Valdres FK har signert en toårskontrakt med Rafael Veloso. Rafael har tidligere spilt for Belenenses i portugisisk toppserie og har godt over 20 landskamper for Portugals ungdomslandslag.

Rafael Veloso var tidligere utestengt fra spill på portugisisk første og andre nivå, men denne utestengelsen er opphevet. Grunnen til denne utestengelsen var at han er under etterforskning for kampfiksing. Rafael har forsikret Valdres FK om at han er uskyldig i denne saken.

Valdres FK har stor respekt for lovverk og regler innen fotballverdenen. Derfor har vi i den kontrakten som er inngått med klausuler som gir Valdres FK mulighet til å terminere kontrakten uten opphold hvis etterforskningen i Portugal ender opp i tiltale og dom.

Styret i Valdres FK står bak denne avgjørelsen sammen med sportslig leder og trener for a-lag herrer, Atle Johannessen.

Respekten for lover og regler i krets, forbund, UEFA og FIFA ligger fast og ufravikelig i Valdres FK som klubb. Like forankret for oss i Valdres FK er respekt for prinsippet om at en hver person er uskyldig inntil det motsatte er bevist. Å ilegge yrkesforbud når det ikke foreligger en tiltale eller dom, mener vi går utover rettsprinsippet til idrettsutøvere og til innbyggere i en rettsstat.

 

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
onsdag 04.10 kl. 19.30
Valdres FK jr - Roterud
G19 1. div
lørdag 28.10 kl. 14.00
Valdres FK - Flisa
4. div menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR