Valdres FK - Flisa » Gjensidigebanen KG » 5. mai 2024 15.00
Seniorlagene
Valdres FK jr - Elverum
Gjensidigebanen KG
27. april 2024 13.00
Valdres FK jr 6 - 0 Nordre Land
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 6 mål
August Dygd Moberg: 3 mål
Ola Bordewich Strøm: 3 mål

Cupseier gir 2500 i odds!

Valdres FK herrer sesongåpner med cup-kvalifisering mot Follebu søndag kl. 14. Kampen går på Linflåa kunstgressbane i Østre Gausdal. Trener Atle Johannessen mener det blir en tøff match for valdrisene.

Motstander Follebu spiller i 4. divisjon, altså ett hakk under Valdres. Men trener Atle Johannessen er klar på at Follebu borte blir en vanskelig oppgave: - Follebu spilte nylig treningskamp mot Lillehammer og tapte bare 0-2, sier Johannessen. De har en meget bra spiller i midtstopperen Øystein Kvello (ex-Lillehammer), som vi vet har ekstreme ferdigheter på hodet, og som vi må se opp for.

De to lagene møttes også i tilsvarende oppgjør for to år siden, også da i Gausdal. Valdres vant kampen 3-1, etter skåringer av Haris Heremic, Joakim Wiik og Jonas Jørgensen (bildet). Ingen av de tre stiller søndag. Av laget som stilte i 2015 er det nå bare to spillere tilbake: Øyvind Lund og Thomas Brekken.

DSC_0529 - Kopi.JPG

Usikker Veloso

Hos Valdres er keeper Rafael Veloso usikker. Fredag ble det fortsatt jobbet med å få ham spilleklar, etter at det har tatt lang tid å få klar alle dokumenter. Atle Johannessen håpet å få spilletillatelsen i orden i løpet av fredag eller lørdag. Forøvrig er alle valdriser minus Ayouba Swaray klare til kamp.

Har du tro på at Valdres vinner, så gir Nordic Bet 1,20 i odds. Follebu-seier vurderes til 7,35 og uavgjort gir 6,95. Setter du ei kroner på at Valdres FK går helt til topps i cupen, så får du 2500 igjen...

Troppen ikke komplett

-Er troppen klar nå foran starten på sesongen, spør vi Atle Johannessen. -Det tror jeg ikke vi kan si, svarer Valdres-sjefen. - Vi jobber for øyeblikket med et par unge engelskmenn, så vi får se hva som skjer her. Ellers er det stadige henvendelser fra mer eller mindre meritterte spillere som ønsker å spille for Valdres FK, og ennå er det over tre uker til seriestart...

 



Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
torsdag 25.04 kl. 13.00
Valdres FK - Elverum
G19 Elite
søndag 05.05 kl. 15.00
Valdres FK - Flisa
4. div menn
søndag 05.05 kl. 15.00
Valdres FK - Fron/Otta/Lom
4. div. kvinner
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR