Solid tap mot Brumunddal

Valdres FK - Brumunddal 1-6 (1-2)

Valdres manglet keeper i dag, men problemet ble løst ved at gjestene lånte ut sin antatte førstekeeper, Emil Holst. Forøvrig manglet Øyvind Lund og Andreas Nyhagen, som begge er småskadet. Thomas Brekken måtte gi seg i 1. omgang med smerter i achilles-senene.

Startoppstilling: Emil Holst, Benjamin Skattebo, Knut Masdal, Ørjan Vilhelmshaugen, Thomas Brekken, Simen Høglien, Robert Rabben, Runar Brenden, Jonas Hauge, Dan Mønell  og Charlie Abrahams.

Brumunddal, som spiller en divisjon over Valdres, dominerte kampen fra start til mål, men Valdres hang brukbart med i perioder av den første omgangen. Valdres' mål kom på straffe ved Simen Høglien, etter at Dan Mönell ble lagt ned i feltet. Forøvrig var det ikke mange sjansene hjemmelaget hadde, og prøvespilleren fra England, Charlie Abrahams, kom sjelden i kontakt med ballen.

I andre omgang overtok Robert Rabben spissplassen etter Abrahams, men også Rabben fant arbeidsforholdene vanskelige. Dan Mönell og Rabben hadde en sjanse hver til å pynte på resultatet, men dølene hadde ingen problemer med å sette inn fire nye mål. Valdres på sin side gjorde flere bytter, så det var et nokså ungt lag som avsluttet kampen.

I tilsvarende kamp i fjor vant Brumunddal 6-0, så det ser ut til at Valdres har tatt et godt steg framover denne sesongen...