Måtte jobbe hardt for poengene

Valdres måtte bokstavelig talt blø for drakta for å sikre en 2-1 seier over Aurskog-Høland i ettermiddag. Men en flott volley av Mark Doninger og en skåring fra 20 cm. ved Knut Masdal sikret tre hyperviktige poeng. Bildet: Konsentrasjonen lyser da Mark Doninger utligner til 1-1.

Valdres la hardt trykk på Aurskog-Høland de første 10-15 minuttene, men uten at det ble mål av det. Intensiteten i spillet var flere hakk bedre enn mot Hallingdal, men spillemessig sett er det nok mye å gå på. Etterhvert kom gjestene mer inn i kampen, og den siste halvtimen av første omgang var forholdsvis jevn.

DSC_1352.JPG

Thomas Brekken var som alltid stødig på venstre back.

Aurskog-Høland viste seg å være et av de bedre lagene som har gjestet Blåbærmyra i år, og de gikk opp i ledelsen etter 49 minutter. Etter å ha kommet fram på høgresida ble ballen spilt inn i midten der en AH-spiller fikk stå nokså alene og ekspedere den i mål. Men Valdres brukte bare seks minutter på å få balanse. Niklas Wenderyd sendt en fin crosser til Mark Doninger, som tok ballen på volley fra ca. 16 meter og styrte den elegant i mål. Uten tvil dagens prestasjon på Myra!

Etter 75 minutter ble det corner til Valdres. Keeper greide ikke å holde ballen, som spratt et par ganger like ved mållinja før Knut Masdal feide den opp i netttaket. Dermed et ypperlig comeback for fagernesingen!

DSC_1400.JPG

Nøkkelspillere i dag: Keeper Mikkel Hasling flankert av målskårerne Knut Masdal og Mark Doninger.

Aurskog-Høland var farlig frampå mot slutten, og ropte på straffe etter 88 minutter da en av deres spillere gikk ned etter en duell med keeper. Spilleren ble dessverre skadet og måtte bæres av banen. Men nærmere kom ikke gjestene, og Valdres kunne innkassere tre hyperviktige poeng.

Mats Rasmussen debuterte for Valdres i dag, da han fikk de siste tjue minuttene for Sebastian Stenqvist. Drageberget kåret Andreas Nyhagen til dagens beste.