Toten - Valdres FK » Østre Toten KG » 29. september 2023 20.00
Seniorlagene
Toten - Valdres FK
Østre Toten KG
29. september 2023 20.00
Kolbu KK/Skreia  -  Valdres FK jr
Kolbu ipl
Knut Olav Veimodet: 18 mål
Sander Hansson: 10 mål
Teodor Skjel: 4 mål

Ett steg nærmere Regionligaen

Dan Mönell satte inn sitt 25. mål for sesongen (serie og cup) på Blåbærmyra i ettermiddag. Det var nok til å gi Valdres tre livsviktige poeng og en betydelig sterkere tro på at det blir "opprykk" til regionligaen.

DSC_1405.JPGStemningen var som i gode, gamle dager da "Nye Drageberget" stemte opp.

Valdres stilte med samme lag som mot Ull/Kisa sist, og gutta la igjen ned en formidabel innsats for å sikre poengene. Det var mye positivt i førsteomgangen, og alt etter 8 minutter satte Dan Mönell ballen i nettet etter framspill fra Mark Doninger. Men dessverre var linjemann Fossholt oppe med flagget, så noe tellende resultat ble det ikke. FuVo hadde kun en skikkelig målsjanse i første omgang, men det knallharde skuddet strøk utenfor.

Etter 22 minutter kom kampens eneste skåring. Dan Mönell plukket opp ballen omtrent på 16-meterstreken, dro seg forbi et par forsvarere og satte ballen hardt over keeper og i mål. Valdres fortsatte å føre kampen ut omgangen, men flere mål ble det ikke av det.

DSC_1538.JPG

Barake Seyoum skapte mye bryderi for FuVo-forsvaret på høgre kant.

Andre omgang ble svak spillemessig sett, med mange dueller, mange balltap og lite konstruktivt spill. FoVo var et robust lag og presset på for utligning, mens Valdres hadde farlige kontringer. Dessverre ble presisjonen litt for dårlig i de avgjørende trekkene, ellers kunne det blitt både to og tre mål.

DSC_1560.JPG

Det mest positive i dag var nok at laget fungerte godt defensivt. Bakerst var Mikkel Hasling solid, men også backfireren ryddet godt unna. Andreas Nyhagen stelte i tillegg til mye framover på venstresida, og Drageberget belønnet innsatsen med nok en gang å kåre ham til banens beste.

Ekstra moro var det i dag med mye liv på tribunen. Drageberget var for anledningen forsterket med en stor kontingent fra Valdres Folkehøgskole, og sjelden har vi hørt en så livat gjeng på Blåbærmyra! Dessverre måtte de vente forgjeves på sin store helt Sture (Sagevik Kalsås), men vi håper at Valdres-seier var en god kompensasjon. Vi ønsker hjertelig velkommen tilbake!

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
lørdag 30.09 kl. 15.00
Valdres/Fagernes - Vang FL
4. div. kvinner
onsdag 04.10 kl. 19.30
Valdres FK jr - Roterud
G19 1. div
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR