Valdres FK 1 - 2 Raufoss 2

Super-Dan senket Årdal

Tre mål av Dan Mönell avgjorde kampen mot Årdal onsdag kveld. Årdølene utlignet til 2-2 i andre omgang, men greide ikke å stå i mot da svensken satte inn sluttspurten.

Valdres fikk en knallstart på kampen onsdag. Det skyldtes nok delvis at hjemmelaget vant trekningen, og kunne spille med vinden og sola i ryggen i første omgang. Etter bare to minutter sendte Dan Mönell i veg et skudd fra tjue meter som keeper, med sola i øynene, fomlet i mål. Keepertabbbe, men like fullt 1-0! Valdres doblet ledelsen etter 7 minutter ved Sebastian Stenqvist. Dan Humphreys løp gjennom Årdal-forsvaret, keeper måtte gi retur og Stenqvist hadde ingen problem med å sette returen i mål.

Valdres hadde god kontroll på kampen i første omgang, men mistet noe av grepet etter pause. Årdølene reduserte først til 1-2, og utlignet deretter med et mål som valdrisene mente var offside. Like etterpå hadde sogningene en kjempesjanse til å ta ledelsen, men ballen smalt i tverrliggeren.

Kampen stod nå å vippet, men bare noen minutter. Etter 67 minutter fikk valdres til et fint angrep på høgresida, slo inn i feltet det Dan Mönell møtte og satte ballen i mål. Spikeren i kista satte Mönell fem minutter før slutt da han tok ned ballen på sekstenmeteren og sendte den inn i hjørnet.

DSC_9753.JPG

Atle Johannessen: Bekymret på 2-2!

Kampen på Blåbærmyra var ikke velspilt, men med god underholdning, spenning og dramatikk. Trener Atle johannessen var fornøyd med deler av det spillerne hans viste i kveld, og mente at de fikk betalt for noe av det de har trent på. Blant annet gjaldt dette å få slått innlegg og fylle opp med folk inne i boksen. men Johannessen innrømmer at han var alvorlig bekymret da årdølene gikk opp til 2-2.

Valdres hadde Øyvind Lund og Jonas Jørgensen ute med karantene denne kampen, og Aidan Hawtin med skade. Men også årdølene hadde viktige spillere ute av samme grunn. Simen Høglien måtte stå over come-backet grunnet sykdom, og for Sondre Lunde kom kampen en dag for tidlig. Men begge er klare til toppkampen mot Flisa neste onsdag, og det samme er Ayouba Swaray. Vi tror det vil bli en megert interessant affære på Flisa!