Ny storseier!

Juniorene fortsatte seiersrekken da de møtte Gran på Blåbærmyra fredag kveld. Hele 7-1 ble det til Ulvens gutter, etter 3-1 til pause. Bildet: Lars Emil Sætrang la ikke noe imellom i luftduellene.

Slik kom skåringene.

1-0 20 min: Andreas Nyhagen. Corner til Valdres, Nyhagen plukker opp returen på 16-meteren og skårer med en fin volley.

2-0 26 min: Bendik Strand Moen fører opp på høgresida, greier å hindre ballen i å gå ut over dødlinja og får slått et perfekt innlegg til William Nissen som header i mål ved bakre stolpe.

3-0 44 min: Corner blir slått inn i klynga foran mål. Sannsynligvis er en Gran-spiller sist på ballen.

3-1 46 min: Gran utnytter en misforståelse i Valdres-forsvaret.

4-1: 62 min: Marius Bråten er på rett sted til rett tid og skårer fra kort hold.

5-1 63: Flott klikk-klakk-fotball fra Valdres som ender med at Sindre Lokreim Bolstad setter ballen under keeper. Glimrende angrepsspill!!

6-1 79 min: Bolstad tar ned ballen på 16-meteren, finter og setter den i mål.

7-1 83 min: Kasper Dyve avslutter med å vise fram den eminente skuddfoten sin. Langskudd fra 25 meter.

DSC_9923.JPG

Daniel Enger kom inn til 2. omgang og gjorde en god jobb på midtbanen.

Selv om det ble utklassingssifre i kveld, var det bare tidvis at Valdres viste hva de er gode for. Spesielt åpningen var rusten, og fram til den første skåringen var det gjestene fra Hadeland som virkest sprekest. Men etter pause fikk vi se at ballen gikk raskt og presist, og selv om Gran hang godt med i banespillet var det klasseforskjell foran mål.

Valdres leder med dette fortsatt tabellen, og det ligger an til en ren avdelingsfinale borte mot Elverum søndag 19. juni.