Valdres FK 1 - 2 Raufoss 2

5-0!

Valdres hadde ingen problem med å slå et ungt Kongsvinger 2 med 5-0 på Blåbærmyra i dag. Dan Mönell (bildet) satte inn fire av målene.

Valdres FK: Raivo Varazinskis, Erlend Flaten, Sindre Brekke Veltun, Sondre Lunde, Andreas Nyhagen, Jonas Rudolph Jørgensen, Simen Høglien, Øyvind Lund, Samuel Aston Humphreys, Niklas Håkan Sebastian Stenquist, Dan Mönell.

Innbyttere: Andres Grøndahl, Kasper Dyve og Albert Asbjørnsen.

Etter bare 11 minutter stod det 3-0 i dag. Det var Simen Høglien som startet kampen med å skåre etter at Sebastian Stenqvist hadde fintet seg fram på venstresida. 2-0 ble det da Dan Mönell fikk en fin pasning fra Andreas Nyhagen og satte den i mål etter 5 minutter. Noen minutter senere fikk Mönell ballen innafor Kongsvingers 16-meter, vendte opp og nettet sikkert.

DSC_0105.JPG

Mönell blir gratulert av lagkaptein Øyvind Lund

Men med dette sovnet kampen inn, og viste ikke tegn til liv igjen for Mønell smelte ballen i stanga etter 57 minutter. Valdrisene greide etterhvert å komme på offensiven igjen, og Super-Dan avsluttet med to nye skåringer.:4-0 ble det etter at Øyvind Lund hadde tatt med seg ballen fra midtstreken, mens den femte kom etter innlegg fra Kasper Dyve.

DSC_0128.JPG

Sam Humphreys og Jonas Jørgensen

Kampen i dag svingte voldsomt i kvalitet, fra festforball til det helt middelmådige. Trener Atle Johannessen valgte å bruke Dan Mönell som spiss i deler av kampen, mens Stenqvist ble skjøvet ut på kanten. Det var iallefall i perioder vellykket. Nykommer Sondre Lunde ble satt inn som midtstopper sammen med Sindre Veltun, mens Lund og Jørgensen lå foran på defensiv midtbane. Ayouba Swaray rakk ikke dagens kamp, men er nok med mot Gran neste helg. Med disse tre på plass har Atle Johannessen fått større valgmuligheter både offensivt og defensivt.

Thomas Brekken stod over dagens kamp pga. problemer på baksida av leggen, mens Aidan Hawtin fortsatt er kneskadet.

Drageberget kåret Øyvind Lund til dagens beste.