Toten - Valdres FK » Østre Toten KG » 29. september 2023 20.00
Seniorlagene
Toten - Valdres FK
Østre Toten KG
29. september 2023 20.00
Kolbu KK/Skreia  -  Valdres FK jr
Kolbu ipl
Knut Olav Veimodet: 18 mål
Sander Hansson: 10 mål
Teodor Skjel: 4 mål

- Dette var rævva!

Trener Ole Anders Ulven var rett og slett forbannet etter at juniorene hadde tapt 0-1 for Storhamar på Blåbærmyra torsdag kveld. - Greier vi ikke bedre enn dette får vi finne noe annet å holde på med, mente Valdres-treneren etter kampen. Bildet: Kasper Dyve

Kveldens eneste skåring kom etter 87 minutters spill: Storhamar fikk corner fra venstre, og skrudde ballen høgt oppe i hjørnet forbi Knut Ole Ranheim i Valdres-målet  (se bildet under). Inntil da hadde Valdres hatt et bra grep på kampen, men uten å skape de helt store målsjansene. Farligst var det kanskje når Andreas Nyhagen satte på toppfarten, men gjestenes keeper var ikke god å overliste. Storhamar på sin side hadde heller ikke mye å fare med framover, men vi noterte en stor sjanse i tillegg til skåringen.

DSC_8783.JPG

Avgjørelsen: Storhamars corner havner i nettet

Trener Ulven hadde gitt gutta en solid oppstrammer i pausen, men uten at det hjalp så mye. Etter kampen var treneren oppgitt over det han mente var for slapp innstilling i laget. - Vi manglet vilje til å vinne, - til å tackle, vinne dueller og gå på løp. Med en slik innsats nytter det ikke å vinne kamper, mente Ulven, - da er det like godt å finne på noe annet.

Så får vi se om det blir frimerkesamling eller fotball for Valdres-juniorene framover...

 Laget: Knut Ole Ranheim. Lars Emil Sætrang, Jonas Hauge, Ørjan Vilhelmshaugen, Marcus Hermundstad, Kasper Dyve, Sindre Lokreim Bolstad, Andreas Nyhagen, Sondre Bøhn Evensen, William Nissen og Marius Bråten

Bytter:

Joakim Halvorsen for Sondre Bøhn Evensen (61)

Tore Solsten Før for Marcus Hermundstad (73)

Daniel Enger for Andreas Nyhagen (85)

Bendik Strand Moen for Ørjan Vilhelmshaugen (85)

 

 

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
lørdag 30.09 kl. 15.00
Valdres/Fagernes - Vang FL
4. div. kvinner
onsdag 04.10 kl. 19.30
Valdres FK jr - Roterud
G19 1. div
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR