Løten FK - Valdres FK » Løten Stadion » 7. oktober 2023 14.00
Seniorlagene
Valdres FK jr - Roterud
Gjensidigebanen KG
4. oktober 2023 19.30
Valdres/Fagernes  -  Vang FL
Gjensidigebanen KG
Knut Olav Veimodet: 19 mål
Sander Hansson: 11 mål
Teodor Skjel: 4 mål

Snø ingen hindring!

Valdres lot seg ikke affisere av snøbygene og slo Lillestrøm 2 med 3-1 i kveld. Dan Mönell (2) og Aidan Hawtin var igjen målskårere.

Det er sjelden med  snøbyger under seriekampene på Blåbærmyra, men mandag kveld snødde det til tider tett. Heldigvis var bygene kortvarige, og spillerne lot seg ikke affisere i nevneverdig grad. Både dansker og engelskmenn har vært ute en vinterdag før!

DSC_7715.JPG

Valdres åpnet forrykene, og kjørte over Lillestrøm det første kvarteret. Men mål ble det ikke av de store sjansene. Istedet kom Lillestrøm inn i kampen, og hadde mye av banespillet. Men da publikum så smått begynte å innstille seg på en målløs første omgang, gjorde Dan Mönell noe så uvanlig som å heade ballen i mål. Mönells første skåring med hodet (?), i alle fall for Valdres! Et par minutter seinere ble Aidan Hawtin spilt fin fri av landsmann Sam og satte ballen hardt mellom beina på LSKs keeper.

DSC_7885_edited-1.jpg

Lillestrøm tok godt tak i Dan Mönell, men greide ikke å hindre svensken i å skåre to ganger.

Etter pause fortsatte Valdres kjøret, og satte  inn 3-0 etter 53 minutter. Igjen var det Dan Mönell som var frampå, denne gangen etter at keeper hadde måttet gi retur på et hardt skudd fra Anders Grøndahl. Som i første omgang tok LSK noe over etterhvert, og produserte både sjanser og ett mål. Valdres på sin side kom til sjanser på løpende bånd, men flere skåringer ble det ikke.

Valdres hadde god kontroll på et ungt Lillestrøm-lag i kveld, men effektiviteten må nok opp skal det bli like mange poeng framover.

Dan Mönell ble kåret til dagens beste.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
onsdag 04.10 kl. 19.30
Valdres FK jr - Roterud
G19 1. div
lørdag 28.10 kl. 14.00
Valdres FK - Flisa
4. div menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR