Løten FK - Valdres FK » Løten Stadion » 7. oktober 2023 14.00
Seniorlagene
Valdres FK jr - Roterud
Gjensidigebanen KG
4. oktober 2023 19.30
Valdres/Fagernes  -  Vang FL
Gjensidigebanen KG
Knut Olav Veimodet: 19 mål
Sander Hansson: 11 mål
Teodor Skjel: 4 mål

Gammel cup-storhet gjester Valdres

Valdrespatriot Rosett

Sesongen sparkes i gang på Blåbærmyra onsdag kl. 19 når Faaberg kommer på besøk til 2. kvalifiseringsrunde i cupen. Vinneren er klar for første ordinære cuprunde, med mulighet for kamp mot storlagene i norsk fotball. Faaberg har tidligere vært bare sentimetre unna å nå Ullevål.

Vår motstander fra Sør-Gudbrandsdalen har en cup-historie som det ikke er lett å måle seg med, i allefall ikke på nivå 4 i norsk fotball. Faaberg opplevde en storhetstid på 80-tallet, med blant annet to kvartfinaler og en semifinale i NM. Mest kjent er nok semifinalen mot Vålerenga på Bislett i 1985, en dramatisk kamp som til slutt endte 3-3. Kampen gikk for et fullsatt stadion, og regnes blant de mest spennende cupkamper i nyere tid.

Det er nok mindre sannsynlig at Faaberg når like langt i år, men i første kvalifiseringsrunde imponerte laget med 4-2 over Storhamar. En treningskamp mot Toten før påske var derimot ikke like bra, da gjestene fra 4. divisjon greide 1-1. Faaberg skal i likhet med Valdres spille i 3. divisjon denne sesongen, og har havnet i avd. 9 sammen med lag bl.a. fra Trøndelag.

Valdres-trener Atle Johannessen melder om en del skader i troppen før kampen. Dan Mönell er høyst usikker ppa. problemer med ei tå, noe han har slitt med nokså lenge. Jonas Jørgensen er fortsatt ikke klar etter en strekkskade, men Johannessen regner med at han spiller serieåpningen 9. april. Ellers er det en del småskader i troppen, ved siden av at Erland Flaten må stå over pga. to gule sist. Johannessen regner med en jevn og publikumsvennlig kamp på Blåbærmyra, der Valdres håper å få vist fram sine offensive kvaliteter foran et entusiastisk hjemmepublikum.

Vi ønsker velkommen til sesongåpning på Blåbærmyra!

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
onsdag 04.10 kl. 19.30
Valdres FK jr - Roterud
G19 1. div
lørdag 28.10 kl. 14.00
Valdres FK - Flisa
4. div menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR