Toten - Valdres FK » Østre Toten KG » 29. september 2023 20.00
Seniorlagene
Toten - Valdres FK
Østre Toten KG
29. september 2023 20.00
Kolbu KK/Skreia  -  Valdres FK jr
Kolbu ipl
Knut Olav Veimodet: 18 mål
Sander Hansson: 10 mål
Teodor Skjel: 4 mål

Hyperungt Valdres tapte for Gran

Gran slo Valdres 3-1 i dagens treningskamp på Leira. Ved halvtid stod det 1-1 mellom de to lagene som spiller i samme pulje i årets tredje divisjon.

Valdres Fk stilte et hyperungt lag i dag, spesielt etter pause. Det var derfor en god prestasjon å henge såpass godt med som vi faktisk gjorde. Lokale valdriser tidlig i tenåra, gjorde en god figur mot større og sterke hadelendinger.

Gran tok ledelsen på en kontring etter et kvarters spill. Men kampen var jevn i første omgang, og rett før pause utlignet Valdres. Et frispark fra 30 meter ble slått inn i feltet, der Erlend Sæbu elegant stusset den videre og i mål. Dessverre måtte både Jonas Jørgensen og Morten Nerli gå ut med skader før pause.

Juniorene skal mandag spille NM-kvalifisering mot Vind, og trener Atle Johannessen sparte derfor flere av spillerne i andre omgang. Laget ble derfor enda noen hakk yngre, og ble presset bakover i mye av omgangen. Hadelendingene laget to mål til: det ene kom etter slapt forsvarsspill, mens det andre kom som følge av at keeper Arild Bø var uheldig med et utkast.

Alt i alt var det en positiv kamp for Valdres sin del, og når lagene møtes igjen til sommeren har vi godt håp om at resultatet skal bli et annet.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
lørdag 30.09 kl. 15.00
Valdres/Fagernes - Vang FL
4. div. kvinner
onsdag 04.10 kl. 19.30
Valdres FK jr - Roterud
G19 1. div
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR