Seniorlagene
Valdres FK jr - Nordre Land
Gjensidigebanen KG
23. april 2024 19.30
Valdres FK jr  -  Elverum
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 4 mål
August Dygd Moberg: 2 mål
Even Neshagen: 1 mål

Første signeringer for 2017

Andreas Nyhagen, Thomas Brekken og Robert Rabben signerte i dag kontrakt med Valdres FK for 2017. Dermed er de tre første byggesteinene på plass i det som skal bli Valdres' lag i Regionsligaen 2017.

DSC_2227.JPG

Andreas Nyhagen går nå siste året på videregående på Leira. Trass i ung alder spilte han seg raskt til en fast A-lagsplass i året som gikk, og var nok den valdresspilleren som viste størst utvikling gjennom året. Han er som regel å finne på venstre back, men har sine raid framover på banen når anledningen byr seg.

DSC_2225.JPG

Thomas Brekken har spilt for Valdres i en årrekke selv om han er bare 24 år. Også han er som oftest å finne på backplass, selv om han også har kamper som midtstopper. Brekken spilte flere år for Valdres i 2. divisjon, og er kjent som en stødig og hardt arbeidende spiller.DSC_2222.JPG

Robert Rabben er i likhet med Brekken 24 år, har spilt mest back og har flere sesonger bak seg i 2. divisjon.  Han jobber - også som Brekken - hos Schibsted på Fagernes. Sesongen 2016 gikk stort sett i vasken pga. ryggplager, men Rabben er nå klar og tent som aldri før. Han har en god pasningsfot og kan brukes både på midtbanen og lenger framover på banen.

Som en forstår har også sjefen sjøl, Atle Johannessen, sagt ja takk til et nytt år som trener. Johannessen er ved siden av fotballen lærer ved Nord-Aurdal ungdomsskole på Fagernes. Han er alt i gang med treningene i Valdres Storhall, samtidig som han forsøker å sette sammen spillergruppa for kommende sesong. Det er en kjent sak at utflyttede valdriser står høgt på ønskelista, og vi venter flere signeringer innen kort tid.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 21.04 kl. 16.00
Valdres FK - Raufoss 2
4. div menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR