Gavmilde valdriser i sesongavslutningen

Valdres burde avgjort sikret seg tre poeng i årets siste kamp, men det ble bare ett. Dermed havnet vi på en noe skuffende femteplass også i år.

Valdres hadde god kontroll på kampen i første omgang, selv om det bare ble ett mål. Det var Jonas Jørgensen som fikk stå umarkert på bakre stolpe og heade ballen i mål etter corner 22 minutter ut i kampen. Mot slutten av omgangen hadde Dan Mönell et par riktig store sjanser, men ballen gikk en tanke for høgt.

Valdres burde definitivt avgjort kampen da Sebastian Stenqvist var alene igjennom kvarteret ut i andre omgang, men ballen gikk i tverrliggeren og opp. Isteden utnyttet Gran nølende stopperspill hos Valdres og satte inn 1-1etter 73 minutter. Hadelendingene hadde et par gode sjanser til å avgjøre kampen, men heldigvis avverget Mikkel Vandal videre ulykker. Valdres hadde også flere gode muligheter mot slutten, men avslutningene ble for svake i kveld.

Valdres spilte ingen dårlig kamp i dag, men framover ble det ikke bra nok. En trøst er det at det ville blitt femteplass selv med seier. Jonas Jørgensen ble av Drageberget kåret til beste valdris.