Toten - Valdres FK » Østre Toten KG » 29. september 2023 20.00
Seniorlagene
Toten - Valdres FK
Østre Toten KG
29. september 2023 20.00
Kolbu KK/Skreia  -  Valdres FK jr
Kolbu ipl
Knut Olav Veimodet: 18 mål
Sander Hansson: 10 mål
Teodor Skjel: 4 mål

Seks mål og god underholdning!

Valdres - Hallingdal 4-2   (3-0)

Det skjedde ikke altfor mye den første halvtimen på Blåbærmyra, men Valdres etablerte et godt grep på kampen. Det siste kvarteret ble derimot tettpakket av action. Først feiret Simen Høglien comebacket med å skru et frispark vakkert i mål fra 25 meter.  Deretter var det Haris Heremic sin tur: Svensken sendte ballen i mål med en knallhard markkryper. Kvalitetsavslutning! Bedre enda ble det da landsmannen Dan Mônell slet seg løs på kanten og feide ballen opp i vinkelen fra skrått hold. Dermed 3-0 og en trygg ledelse til pause.

DSC_4405.JPG

Desmond Chappy var som vanlig luftens baron.

Men Hallingdal ga ikke opp, og sørget for ny spenning i kampen med to raske scoringer i andre omgang. Først var det en halv volley fra innenfor sekstenmeteren, mens denn andre var et hart langskudd fra tjuefem meter som gikk i stanga og inn.  Da ble det nytt liv i hallingkolonien på tribunen, men gjestene greide aldri å komme i nærheten av utligning. Isteden punkterte Dan Mônell kampen da han kom alene igjennom etter 80 minutter og satte ballen sikkert i mål.

Dan Mônell ble fortjent nok kåret til dagens beste valdris. Ellers slapp Sindre Veltun godt ifra debuten som midtstopper og Sanin viste stadige eksempler på eminent ballbehandling. -Men aller best i dag var kanskje Drageberget?

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
lørdag 30.09 kl. 15.00
Valdres/Fagernes - Vang FL
4. div. kvinner
onsdag 04.10 kl. 19.30
Valdres FK jr - Roterud
G19 1. div
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR